Ana SayfaKimdirÖykü Naz Altay Kimdir?

İlgili Postlar

Öykü Naz Altay Kimdir?

“Kurşun” dizisinin sevilen oyuncusu Öykü Naz Altay kimdir? Öykü Naz Altay kaç yaşında? Öykü Naz Altay aslen nereli? Öykü Naz Altay hangi burç? Öykü Naz Altay dizileri neler? Öykü Naz Altay filmleri neler? Öykü Naz Altay hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Öykü Naz Altay Kaç Yaşında? Öykü Naz Altay Aslen Nereli? Öykü Naz Altay Hangi Burç?

Öykü Naz Altay, 31 Mayıs 1995 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Öykü Naz Altay, İkizler burcudur.

Öykü Naz Altay Kimdir?

Öykü Naz Altay eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Oyunculukla küçüklüğünden beri ilgilenen Öykü Naz Altay, liseden mevzun olduktan sonra “Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü”nü kazanmıştır. Okul yıllarında çeşitli tiyatro oyunlarıyla sahneye çıkan Öykü Naz Altay, ilk olarak 2013 senesinde TRT 1 ekranlarında yayınlanan “Doksanlar” dizisiyle ekran karşısında izleyicileriyle buluşmuştur. Dizideki performansıyla çok sevilen Öykü Naz Altay, arından 2017 senesinde çekilen “Kanatsız Kuşlar” dizisinde yer almıştır. 2019 senesinde ise ekranlara damgasını vuran “Kurşun” dizisiyle ekran karşısına geçen Öykü Naz Altay’ın  dizideki performansı izleyenlerden büyük bir beğeni toplamıştır.

Öykü Naz Altay Dizileri

  • 2019 – Kurşun
  • 2017 – Kanatsız Kuşlar
  • 2013 – Doksanlar
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler