Ana SayfaDizilerOsman Sınav İrem Helvacıoğlu İle İlgili Kararı Verdi!

İlgili Postlar

Osman Sınav İrem Helvacıoğlu İle İlgili Kararı Verdi!

Son dönemin fenomen dizileri arasında yer alan Sen Anlat Karadeniz, izleyiciler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Atv’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Nefes karakteriyle gündemde olan İrem Helvacıoğlu’nun hayranlarına yapacağı yılbaşı sürprizi iptal olmuş hatta devamında güzel oyuncunun dizide rol almayacağı iddia edilmişti. Peki başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu ile ilgili son karar ne oldu? İşte detaylar…

İrem Helvacıoğlu Nefes’siz Kalabilir!

İrem Helvacıoğlu, O Ses Türkiye’de yer aldığı görüntülerin ekrana neden gelmeyeceğini açıklamıştı…

Güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu, O Ses Türkiye’de yer aldığı görüntülerin ekrana gelmeyeceğini, yayından kaldırıldığını söylemiş ve Instagram hesabının hikaye bölümünden açıklamada bulunmuştu. İrem Helvacıoğlu, şunları söyledi: “Değerli arkadaşlarım; sevgili Acun Ilıcalı ekibinin nazik daveti neticesinde büyük bir mutlulukla katılarak ilk kez sahnede şarkı söyleme deneyimi yaşadım çok eğlendim ve keyif aldım. Sizin de beğeneceğinizi düşündüğüm O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında bu akşam yayınlanması planlanan bana ait bölümün gösterilmemesi yönünde bir karar almak zorunda kaldım. Çünkü Sen Anlat Karadeniz dizisinin yapımcı şirketi, hayat verdiğimi ‘Nefes’ karakterinin gereği gibi korunabilmesi ve Nefes’in hissettiklerini daha iyi aktarabilmem amacı ile yayınlanmasına muvafakat etmediğini çekimde yer aldıktan sonra bildirdi. Yanımda olduğunuz, bana destek olduğunuz için çok teşekkür ederim. Mutlu bir yıl geçirmenizi dilerim…”

İrem Helvacıoğlu 

Ali Eyüboğlu’nun çarpıcı yazısı…

Milliyet Cadde yazarı Ali Eyüboğlu,  Sen Anlat Karadeniz’in yönetmeni Osman Sınav ile konuşmuş ve detayları köşe yazısında anlattı. İşte Ali Eyüboğlu’nun çarpıcı yazısı…

Nefes’ karakterine zarar vereceği gerekçesiyle yasak getiren yapımcı, Öykü Gürman’ın sahneye çıkıp, şarkı söylemesine niye izin veriyor?

İrem Helvacıoğlu’nun ‘O Ses Türkiye’ yüzünden yapımcısını kızdırdığını, ‘Sen Anlat Karadeniz’deki rolünün tehlikeye girdiğine dair yazım internette çok okunan, sosyal medyada çok paylaşılanlar arasına girince, yorum yapan da bol oldu. Birçok kişinin ortak yorumu şuydu: “İrem Helvacıoğlu’nun ‘O Ses Türkiye Yılbaşı Özel’ programında şarkı söylemesinin, ‘Nefes’ karakterine zarar vereceği gerekçesiyle yasak getiren yapımcı, Öykü Gürman’ın sahneye çıkıp, şarkı söylemesine niye izin veriyor?”

Öykü kabul etmedi…

Bu soruyu yönelttiğim yapımcı Osman Sınav, şunları söyledi: “Öykü Gürman şarkıcı… Onu bu kimliğiyle dahil ettik diziye… Ona da teklif yapıldı ama kabul etmedi. Sinegraf, özel televizyonculuğun tarihiyle yaşıt, 35 yıllık bir şirket… Ben de, hangi diziye, hangi karaktere, neyin zarar vereceğini bilecek tecrübeye sahip bir yapımcıyım. Sözleşme imzaladığımız herkes, ‘Sen Anlat Karadeniz’in 100 civarında çalışanın evine ekmek parası götürdüğünü unutmadan üzerine düşeni yapmalı.” “Star TV, ‘Erkenci Kuş’un başrol oyuncuları Can Yaman’la Demet Özdemir’i ‘O Ses Türkiye’nin çekimlerine gönderdi.” Dizinin yayınlandığı Star TV’nin sahibi Doğuş Grubu, TV8’in de ortağı… Avukat Aydın Kurban ise TV kanalları ve yapımcıların dizi oyuncularına bu tür yasaklar koyamayacağını iddia etti. Kurban, “Kanallar ve yapımcıların, dayanak gösterdiği bu kısıtlayıcı sözleşmeler, Borçlar Kanunu ve Yargıtay kararlarına göre geçersizdir ve kişilik haklarına aykırıdır” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler