Ana SayfaKimdirOrkun Işıtmak Kimdir?

İlgili Postlar

Orkun Işıtmak Kimdir?

Youtube’da yayınladığı videolar ile ünlenen Orkun Işıtmak kimdir? Orkun Işıtmak kaç yaşında? Orkun Işıtmak aslen nereli? Orkun Işıtmak hangi yıl doğdu? Orkun Işıtmak nerede doğdu? Orkun Işıtmak hangi burç? Orkun Işıtmak ile ilgili tüm merak ettikleriniz haberimizin devamında…

Orkun Işıtmak kaç yaşında? Orkun Işıtmak aslen nereli? Orkun Işıtmak hangi yıl doğdu? Orkun Işıtmak nerede doğdu? Orkun Işıtmak hangi burç?

Orkun Işıtmak 8 Ocak 1996 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi ve oğlak burcu.

Orkun Işıtmak kimdir?

İzmir’de dünyaya gelen Işıtmak, Vali Vecdi Gönül Anadolu Lisesi’nde eğitim görmüş ardından İstanbul Üniversitesi’nde İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümünü kazanmıştır. Üniversite için İstanbul’a taşınmış ve Youtube’da içerik üretmeye başlamıştır. İçerik üretmek için okuluna ara veren Işıtmak 3 Temmuz 2020 tarihinde Netflix’te 1 sezon 15 bölüm yayımlanan, yapımcılığını Acun Medya’nın üstlendiği Exatlon Challenge Türkiye adlı yarışma programında sunuculuk yaptı. Daha önce YouTube’da olan “Kirli Çamaşırlar” konseptini Acun Ilıcalı’nın kurduğu Exxen adlı platforma taşımıştır.

18 Nisan 2010’da “Orkun Işıtmak” adlı YouTube kanalını kurmasının ardından güncel olarak  YouTube kanalında 8,900,000 abone, 2.457.051.17 görüntüleme ve 1.300+ video istatistiği bulunmaktadır.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler