Ana SayfaÜnlülerOrhan Gencebay: Herkes Çok Şaşıracak

İlgili Postlar

Orhan Gencebay: Herkes Çok Şaşıracak

Orhan Gencebay ile eşi Sevim Emre, önceki gece Nişantaşı’nda özel bir hastaneden çıkarken görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Gencebay, yakın bir arkadaşına “Geçmiş olsun” ziyaretinde bulunduklarını ve arkadaşının sağlığının iyi olduğunu söyledi. 77 yaşındaki sanatçı, hiç tanınmamış genç isimlerle albüm hazırlığı fikrinin olduğunu açıkladı. Orhan Gencebay “Herkes çok şaşıracak” dedi. İşte o açıklamalar;

“Devletimi Vatanımı Çok Seviyorum”

Röportaj yapmama kararı aldığını ve sözlerinin yanlış anlaşılmasından dolayı çok üzüldüğünü söyleyen sanatçı, şu ifadeleri kullandı:

Doğru olduğuna inandığınız bir şey söyleseniz bile birileri şahsi görüşüne göre bir yerlere çekiyor. Bunun için fikir beyan etmemeyi daha uygun görüyorum. Kimseye kırgınlığım yok. Ben devletimi, vatanımı çok seviyorum ve değerlerime son derece saygılıyım.

“Birçok Arkadaşıma Örnek Oldum”

Daha önce 32 sanatçı ile ‘Orhan Gencebay ile Bir Ömür’ adlı saygı albümü yapan Gencebay, “Tekrar bu tarz bir çalışma olacak mı?” sorusu üzerine, “Bunu ilk yapan benim. Benden sonra birçok arkadaşımıza örnek oldum. Bu benim için ayrı bir mutluluk. Sağ olsun sanatçı arkadaşlarımız ile güzel işlere imza attık. Tekrar yapmayı düşünüyorum” dedi.

Orhan Gencebay: Herkes Çok Şaşıracak

Orhan Gencabay, genç sanatçılardan çok tanıdığı olmadığını ama hiç tanınmamış isimlerle albüm hazırlığı fikrinin olduğunu ve eski eserlerini bu isimlere seslendirerek onlara bir şans vermek istediğini söyledi. Yakın zamanda 3-4 ayda bir eser çıkarmayı planladığını, bunların içinde rap müziğin de olacağını dile getiren usta sanatçı, “Çok değişik, çok güzel şeyler olacak. Herkes çok şaşıracak. Yakın zamanda başlıyoruz” şeklinde konuştu.

“Telif Hakkı Konusu Çok Önemli”

Sanatçıların albüm çıkarmama konusuna da değinen Gencebay, “Şu anda verilen emeklerin karşılığı yeterince alınamıyor. Telif hakkı konusu halledilmezse sanatçıları maddi manevi iyi günler beklemiyor. Bu konu en önemli konudur” açıklamasını yaptı.

“Manevi Olarak Çok Torunum Var”

“Gökhan Gencebay evlendi. Torun özleminiz ne zaman sona erecek?” sorusunu ise 77 yaşındaki sanatçı, “Çocukları çok seviyorum, insanları çok seviyorum. Benim zaten manevi olarak bir hayli torunum var ama Gökhan’dan da bekliyorum” şeklinde cevapladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler