Ana SayfaKimdirOnur Buldu Kimdir?

İlgili Postlar

Onur Buldu Kimdir?

Ekranların sevilen oyuncularından birisi olan Onur Buldu kimdir? Onur Buldu kaç yaşında? Onur Buldu aslen nereli? Onur Buldu hangi burç? Onur Buldu biyografisi tüm detaylarıyla haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Onur Buldu kaç yaşında? Onur Buldu aslen nereli? Onur Buldu hangi burç?

4 Ağustos 1982 tarihinde İzmir’de doğan Onur Buldu, hayatının büyük bir bölümünü İzmir’de geçirdi. Oyunculuk alanında kariyer planlayan Onur Buldu, eğitimini de bu alanda alarak ekranların sevilen yüzlerinden birisi olmayı başardı.

Onur Buldu Kimdir? Hangi Projelerde Yer Aldı?

İzmir doğumlu oyuncu, oyunculuk eğitimi için de İzmir’i tercih etti. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü kazanan ve buradan mezun olan Onur Buldu, mezuniyet sonrasında tiyatro oyunlarında yer almaya başladı. Özellikle İzmir Devlet Tiyatrosu’nda yer almaya başlaması Onur Buldu’nun keşfedilmesini sağladı. Oyuncunun ilk ve önemeli projelerinden olan Keşanlı Ali Destanı oyunu ise kariyerdeki dönüm noktalarından birisidir. İzmir sonrasında İstanbul geçiş yapan Onur Buldu, burada farklı dizi ve projelerde yer alma fırsatı elde etti. Oyuncunun en dikkat çeken projelerinden olan Papatyam, aynı zamanda oyuncunun gelişimi için de büyük bir öneme sahiptir. Bu dizide Metin Akpınar gibi Türkiye’nin önemli oyuncularından birisiyle karşılıklı oynama fırsatı elde eden Onur Buldu, performansıyla beğeni topladı. 2017 yılında Güldür Güldür adlı programa dahil olan Onur Buldu, sahnede de oldukça başarılı bir çizgi yakalamıştır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler