Ana SayfaDedikoduOktay Kaynarca'nın Sevgilisi Gizem Acar Sosyal Medyada Kasırga Estiriyor...

İlgili Postlar

Oktay Kaynarca’nın Sevgilisi Gizem Acar Sosyal Medyada Kasırga Estiriyor…

Uzun bir süredir usta oyuncu Oktay Kaynarca ile aşk yaşadıkları iddia edilen ve geçtiğimiz haftalarda hakkında hamilelik haberleri ortaya atılan Gizem Acar, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflarıyla adeta kasırga misali esip geçiyor…

Oktay Kaynarca’nın Sevgilisi Gizem Acar Sosyal Medyada Kasırga Estiriyor…

55 yaşlarındaki usta sanatçı Oktay Kaynarca ‘nın uzunca bir zamandır,  25 yaşlarında olan güzel oyuncu Gizem Acar ile aşk yaşadığı dilden dile konuşuluyor. Geçtiğimiz yaz aylarında beraber tatil yapan çift, haklarında çıkan aşk dedikodularına şimdilik sessiz kalmayı tercih ediyorlar.

Oktay Kaynarca Ateş Püskürdü…

Şimdiye dek sessizliklerini koruyan ünlü çift hakkında 2 ay önce bomba etkisi yaratan iddia ortaya çıkmıştı. Sosyal medyada oyuncu Gizem Acar’ın hamile kaldığını öğrenen Oktay Kaynarca, resmen ateş saçarak  bir açıklama yapmış, “Magazin adı altında soytarılık yapan ve bu hesapları yöneten kimliksiz insanlara itibar etmeyin. Gıyabımda asılsız haber yapan bütün bu hesapların kapatılması için yasal süreci başlattım” demişti.

Gizem Acar Güzelliğiyle Göz Kamaştırıyor

Tüm güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran başarılı oyuncu Gizem Acar, sosyal medya yayınladığı pozlarıyla isminden söz ettirmeye devam ediyor.

Oktay Kaynarca Ve Gizem Acar
Oktay Kaynarca Ve Gizem Acar

Oyuncu Yöneltilen Sorulara Kaçamak Cevap Veriyor…

Aşk hayatıyla ilgili net bir açıklama yapmayan yakışıklı oyuncu Oktay Kaynarca, “Aşk hepimize lazım. Aşksız hayat olur mu?” ifadeleriyle kaçamak cevaplar vererek merak uyandırmıştı.

Oktay Kaynarca kimdir?

İşte Gizem Acar ‘ın En Çok Beğenilen O Pozları…

Gizem Acar 'ın En Çok Beğenilen O Pozları
Gizem Acar ‘ın En Çok Beğenilen O Pozları
Gizem Acar 'ın En Çok Beğenilen O Pozları
Gizem Acar ‘ın En Çok Beğenilen O Pozları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler