Ana SayfaKimdirOkan Selvi kimdir?

İlgili Postlar

Okan Selvi kimdir?

Okan Selvi kaç yaşında? Okan Selvi aslen nereli? Okan Selvi nereli? Okan Selvi hangi burç? Okan Selvi’nin rol aldığı dizileri? Okan Selvi’nin rol aldığı filmleri? Okan Selvi kimdir? Okan Selvi haberleri? Okan Selvi biyografisi ve hakkında tüm merak ettiklerinize haberimizden ulaşabilirsiniz.

Okan Selvi kaç yaşında? Okan Selvi aslen nereli? Okan Selvi nereli? Okan Selvi hangi burç?

Okan Selvi, 16 Şubat’ta Gümüşhane Şiran İlçesinde dünyaya geldi. Kova burcu olan Okan Selvi, 57 yaşındadır.

Okan Selvi kimdir?

Okan Selvi’nin içindeki tiyatro sevgisini ve oyunculuk yeteneğini keşfetmesi biraz uzun sürdü. Neyse ki günün birinde olması gereken oldu ve Okan Selvi, kendisini tiyatro sahnelerinde buldu. Okan Selvi, uzun yıllar tiyatro oyunculuğu ve tiyatro eğitmenliği yaptı. Aynı zamanda Okan Selvi, dizi ve filmlerde de rol aldı. Okan Selvi’nin rol aldığı ilk televizyon dizisi “Kaygısızlar”dır. “7 Numara” dizisiyle Okan Selvi, tam olarak tanındı. “Kabare Taksim” kuruldu ve Selvi Oya Yüce’nin yazıp-yönettiği “Havadan Sudan”adlı kabare oyununu Okan Selvi, Orta Kemancı’da sergilemeye başladı. Aynı oyunu ülkenin birçok il ve ilçesinde sergiledi.

7 Numara’nın ardından başarılı oyuncu Okan Selvi, “Kısa Devre”, “Ters Köşe” ve “Üvey Aile” gibi dizilerde ve “Kayıp Cennet İnsanları”, “Büyü” ve “46 Numara”‘ sinema filmlerinde oynadı. Tiyatro hayatını Okan Selvi, İstanbul Kartal’da bulunan 55 Kişilik cep sahnesi “İstanbul Tiyatora Kumpanyası”‘nda çeşitli görev ve sorumluluklarla devam ettirmektedir. Başarılı oyuncu Okan Selvi’nin özel hayatına ilişkin henüz bir bilgi edinilememektedir.

Okan Selvi’nin rol aldığı dizi ve filmler

Abbas Yola Giden (Kartal Sanat Tiyatrosu–1993), Canlanan Masallar (KST–1994), Şarkıcı (KST Çocuk Oyunu–1995), Adem Ile Havva’nın Çekilemeyen Klibi (KST–1996), Hayatın Zırt Dediği Yer (KST–1997), Dönüş (Sinema Filmi, Kısa Metraj–1994, Kaygısızlar (TV Dizisi–1996), Ali (Sinema Filmi–1996), Köstebek (TV Dizisi–1997), Yalan (TV Dizisi–1997), Cumhuriyet (TV Filmi–1998), Üçüncü Sayfa (Sinema Filmi–1999), Üvey Baba (TV Dizisi–1999), Havadan Sudan (Kabare Taksim–2000), 7 Numara (TV Dizisi–2000–2003), Kısa Devre (TV Dizisi–2001) ve Kayıp Cennet İnsanları. (Sinema Filmi–2004)

Okan Selvi, halen sinema ve dizilerde başarıyla yer almaktadır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler