Ana SayfaKültür ve SanatMüzikOkan Oganer’den Yeni Şarkı

İlgili Postlar

Okan Oganer’den Yeni Şarkı

Okan Oganer’den yeni şarkı geldi. Okan Oganer, son çalışması “İyi Bak Kendine”yi On Air Music markasıyla yayımladı. İşte detaylar;

Okan Oganer’den Yeni Şarkı Hakkında Açıklama

“Hayatta herkes her an her şeyi yapabilir” ve “Kimin ne yapabileceği benim kontrolüm dışında… Bana düşen, kim ne yaparsa yapsın o anda ben kendi ne yapacağımı kontrol altına almaya çalışmalıyım.” mottosu üzerine yazılmış şarkıyla ilgili olarak Oganer şu açıklamayı yapıyor: “Mesela sizi siz yapan özellikleriniz yüzünden en yakınlarınızdan üzülerek ayrılabilirsiniz. Belki ayrılmalısınız da! Aslında sahip olduğumuz tek şey kendimiziz ve iyi bakmalıyız hayata…”

Okan Oganer’den Yeni Şarkı

Söz ve müziği Okan Oganer’e ait, alternatif rock tarzındaki “İyi Bak Kendine”, Okan Oganer’in şu ana kadar yayımladığı en hareketli şarkı.

Dinleyenlerin modunu yükselten ve kendini iyi hissettiren şarkılar kategorisinde yer alan “İyi Bak Kendine”, çıktığı andan itibaren editör içeriklerden, Apple Music liste ve sayfaları ile Fizy listesinde yer aldı. Şarkının kapak tasarımının da yine Okan Oganer’in kendisine ait olduğunun altını çizelim.

Okan Oganer: İyi Bak Kendine

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler