Ana SayfaDedikoduOkan Kurt, eşi Demet Akalın'ın sinir krizi geçirmesi ardından ilk kez açıklama...

İlgili Postlar

Okan Kurt, eşi Demet Akalın’ın sinir krizi geçirmesi ardından ilk kez açıklama yaptı

Demet Akalın’ın canlı yayında ağlama krizi geçirmesinin ardından ilk açıklama Okan Kurt’tan geldi. Akalın’ın eşi Okan Kurt, yaşanan olaylar hakkında ilk kez konuştu ve “Boşanma yok, birbirimize desteğimiz tam!” dedi. Detaylar haberimizde…

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz haftadan bu yana eşi Okan Kurt hakkında başlatılan icra takibi olayları nedeni ile zor günler yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Berkay’ın yeni dünyaya gelen bebeği için 15 bin lira değerinde altın takması ile magazin gündeminde konuşulmaya başlayan Akalın, sonunda patladı. Beyaz TV ekranlarında yayınlanan magazin programında gündeme alınan konuyu televizyon ekranından izleyen Demet Akalın, programa telefon bağlantısı ile katılıp konuşmaya başladı. Akalın, canlı yayında sinir krizi geçirip ağladı.

Olayların ardından Okan Kurt ile ayrılacakları dedikodularının ortaya atılmasının ardından açıklama yapan Okan Kurt, “Boşanma yok. Biz bu süreçte birbirimize daha da bağlandık.” dedi.

Okan Kurt: Kesinlikle boşanma diye bir şey yok

Demet Akalın’ın sinir krizi geçirmesinin ardından açıklama yapan Okan Kurt, “Kesinlikle boşanma diye bir şey yok. Sabah 9 uçağıyla İstanbul’a geldim ben, ne alakası var? Boşanma bir kenara, bu olaylar nedeniyle sevgimiz pekişti bizim. Eşinin başına böyle bir olay gelen herkesin canı sıkılır. Benim başıma gelenler de onun canını sıkıyor doğal olarak. Bunun dışında aramızda hiçbir problem yok, olsa niye söylemeyelim? İnsan kocasından ticari borç için ayrılır mı? Bir de eşimizi-dostumuzu gördük. Saçma sapan adamlarla arkadaşlık yapıyormuşuz meğer.” diye konuştu.

Benim öyle bir borcum yok

Haciz konusuyla ilgili de konuşan Okan Kurt, “Benim öyle bir borcum yok. Zaten cuma 15.30 itibarıyla haczi durdurma kararı aldım. Benim için ‘Arabasını kullanamıyor’ diyorlarmış, siyah S320 Mercedes’imin içindeyim şu an. 25 tane petrol istasyonum, 7 tane grup şirketim var. Onlardan sadece birine geldi haciz. Zaten borçlu olsam haczi durdurma kararı aldıramazdım.” dedi.

Berkay’a önceden aldığım altınları götürdüm

Şarkıcı Berkay’ın bebeğine taktığı altınların fotoğrafının ortaya çıkmasının ardından yapılan “yıkılmadım ayaktayım” pozu eleştirilerine sitem eden Demet Akalın, “Bodrum sallanıyor diye döndük istanbul’a. Berkay’a da zaten önceden aldığım altınları götürdüm. Özlem bir fotoğraf çekmiş, o fotoğraf üzerine ‘ Berkay’a altınları taktı, yıkılmadım diye nispet yaptı’ haberleri çıktı. Onu mu düşünüyorum yani! Geçen çarşambadan bu yana korkunç şeyler yaşıyorum ben. Haciz memurları geldiğinde evde yoktum gerçi. Olanları kameradan izledim. 3.5 dakika kaldılar içeride. Bu arada girdikleri ev de artık benim değil. 12 sene önce almıştım, sattım onu. Kredi çektim üstüne, yeni ev aldım. Onu ödüyorum. Okan da bu işler bittiğinde yardım edecek inşallah. O olaydan sonra Bodrum’a döndük.” dedi.

Boşanma nereden çıktı?

Boşanma dedikoduları hakkında da konuşan Akalın, “Bu boşanma da nereden çıktı? Yok öyle bir şey. Sinirlerim bozuk da Okan’a değil yani.” dedi.

Demet Akalın kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler