Ana SayfaKimdirOkan Çabalar Kimdir?

İlgili Postlar

Okan Çabalar Kimdir?

Oyunculuğu ile herkesin dikkatini çeken, herkes tarafından oldukça sevilen Okan Çabalar kimdir? Başarılı oyuncu hakkında bilinmeyenler haberimizde.


Bugün Doğan Ünlüler

Okan Çabalar Kimdir?

Okan Çabalar, 11 Ağustos 1980 tarihinde İzmir‘de dünyaya geldi. Dokuz Eylül Üniversitesi iki yıllık satış yönetimi bölümünü okuyarak eğitim hayatını tamamladı. Okan Çabalar, Barmenlik, balıkçılık, satış danışmanlığı gibi çeşitli meslekler de çalıştı.

Tiyatro hayatına İzmir’de amatör tiyatro çalışmalarıyla başladı. Işıl Kasapoğlu‘nun İzmir’deki “Bir Varmış Hiç Yokmuş” adlı oyununun seçmelerine girdi, bu seçmeleri kazanması ile birlikte hayatı değişti. Daha sonra prodüksiyon tiyatrosuna girdi. Gişecilikten tutun da afiş asmaya kadar birçok iş yaptı. Sonra oranın sahibi onu Sumru Yavrucuk‘la tanıştırdı. Onun asistanı oldu.

Aklına bar tiyatrosu yapmak gelen Okan Çabalar, radikal bir kararla İstanbul’a geldi ve bir oyun yazdı. Dört kişilik bir ekip, 15 gün içinde oyunu çıkardı ve oynadı. 2011 yılında “5’er Beşer” adlı tv dizisinde oynarken Gülse Birsel tarafından beğenilip yeni teklifler aldı.

Ata Demirer‘in baş rolünü oynadığı Eyyvah Eyvah ve Eyyvah Eyvah 2 filmlerinde rol aldı. 2010 yılında BKM bünyesinde televizyonda yayınlanan Şen Yuva dizisinde oynadığı Tankut Sıkıcan karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaştı ve yine 2011 yılında televizyonda yayınlanan 5 er Beşer projesindeki oyunculuğu ve yarattığı tiplemeler ile dikkat çekti.

Okan Çabalar, 2012 – 2014 yılları arasında “Yalan Dünya” dizisinde Gülse Birsel‘in Çabalar için özel olarak yazdığı bir karakter olan Bünyamin’i canlandırdı.  Bu dizide de oyunculuğu oldukça beğenildi.

Yer Aldığı Projeler

2012 – İnsanlar Alemi
2012 – 2014 – Yalan Dünya
2011 – Eyyvah Eyvah 2
2011 – 5’er Beşer
2010 – Şen Yuva
2010 – Eyyvah Eyvah
2009 – Bahar Dalları

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler