Ana SayfaDedikoduOğzuhan Koç'tan Ayakkabı Açıklaması

İlgili Postlar

Oğzuhan Koç’tan Ayakkabı Açıklaması

28 Ağustos’ta evlenen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un düğününe ünlü şarkıcının ayakkabıları damga vurmuştu. Ünlü ismin kalın tabanlı ayakkabısı; “Gelinden uzun durayım diye kar lastiklerini takmış”, “Oğuzhan’ın altına tank mı koymuşlar, o topuk ne?”, “Gelinliğe değil Oğuzhan’ın platform ayakkabılarına takıldım” şeklindeki yorumlarla sosyal medyada çok konuşulmuştu. Önceki gün Umut Kurt ile Melisa İnci’nin düğününe katılan Oğuzhan Koç, 17 bin 500 TL değerindeki ayakkabısı hakkında konuştu. Oğuzhan Koç’tan ayakkabı açıklaması geldi.

“Kavga Bile Çıkarabilir”

Oyuncu Umut Kurt ile sanat yönetmeni Melisa İnci, önceki gece Sarıyer’de bir mekanda dünyaevine girdi. Muhteşem bir törenle hayatlarını birleştiren çift, “Beş saniye önce evlendiğimiz için henüz bir şey söyleyemiyoruz, çok mutlu ve hâlâ çok heyecanlıyız” açıklamasını yaptı.

Geceye katılanlar arasında birçok ünlü sima vardı. Murat Boz, Burcu Biricik, Demet Özdemir, Oğuzhan Koç, Hande Doğandemir, Şevket Çoruh ve Miray Daner, çifti bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Melisa İnci, gecenin sonunda atacağı çiçek için, “Çok fazla kız arkadaşım var, kavga bile çıkabilir” diyerek kahkaha attı.

Aşk Yok!

Hande Doğandemir, düğün öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Yabancı bir dizinin uyarlaması olan projede yer alacak olan oyuncu, “Çok yeni başladık, biraz doktorlarımızla vakit geçirdim. Hiç bilmediğim bir alan olmasına rağmen çok keyif alıyorum” şeklinde konuştu.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un düğününden sonra Furkan Palalı ile el ele görüntülenen Doığandemir, durumun yanlış anlaşıldığını ve aşk yaşamadıklarını söyledi: Furkan çok iyi bir arkadaşım, aracıma binerken yardımcı olmaya çalışıyordu.

Oğzuhan Koç’tan Ayakkabı Açıklaması

Geceye katılan çiçeği burnunda çift Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir de gazetecilerin sorularını cevapladı. Ünlü şarkıcının, kendi düğününde tercih ettiği ayakkabının bir benzerini giyerek, geceye katılması dikkatlerden kaçmadı.

Düğünde giydiği 17 bin 500 TL’lik ayakkabı hatırlatılan Oğuzhan Koç, şu ifadeleri kullandı:

Bütün ayakkabılarım böyle. Bunların konuşulması da çok güzel, hiçbir sorun yok. Çok güzel bir düğündü biz bununla eve gittik.

Hayatlarının en mutlu gününü yaşadıklarını söyleyen çift, “Biz o gün yemek yemeyi unuttuk stresten. Ertesi sabah ‘Düğün bitti’ diye birbirimize hatırlattık” diyerek kahkaha attılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler