Ana SayfaÜnlülerOğuzhan Koç'tan yeni single müjdesi

İlgili Postlar

Oğuzhan Koç’tan yeni single müjdesi

Oğuzhan Koç’tan yeni single müjdesi… Oğuzhan Koç, müzikseverlerin karşısına yeni bir single ile çıkmaya hazırlanıyor. Oğuzhan Koç’un yeni singlesi ne zaman müzikseverlerin beğenisine sunulacak? Single ile ilgili detaylar neler? Merak edilenler haberimizde…

İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç: Bu saatten sonra ayrılmayız!

Oğuzhan Koç’tan unutulmaz konser

İstanbul’un sevilen mekanlarından birinden sahne alan ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, yeni yılı sevenleri ile birlikte erken kutladı. Sahnede dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşatan Oğuzhan Koç, en sevilen şarkılarını konukları için seslendirdi. Oğuzhan Koç’u dinlemeye gelenler, ince ince hazırlanmış özel repertuar ve ünlü şarkıcının müthiş sahne performansı ve enerjisi ile unutulmaz anlar yaşadı.

Oğuzhan Koç kimdir?

Oğuzhan Koç’tan evlilik açıklaması

Sahne almadan önce merak edilen soruları yanıtlayan ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, evlilik konusuna “Kısmet! belirli bir planlamamız yok, hayatı akışına bırakmak lazım ama zamanı geldiğinde o da olur.” şeklinde yanıt verdi.

Yol Arkadaşım 3 bu yıl yok mu?

2019 yılının sadece kendi parçalarını seslendireceği düetsiz bir yıl olacağını vurgulayarak sözlerine devam eden Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak’ın yeni bir senaryo üzerinde çalıştığını, bu yıl “Yol Arkadaşım 3” olmayacağını ve kamera önüne kimlerin çıkacağını henüz bilmediğini belirtti.

Her şeyi 3 kişi yapıyoruz

İbrahim Büyükak ve Eser Yenenler ile 10 yaşından beri arkadaş olduklarının altını çizen Oğuzhan Koç, “Ekran karşısında veya sahnede bir arada olmasak da kamera arkasında her şeyi 3 kişi yapıyoruz, birbirimizin projeleri için bir arada çalışıyoruz.” diye konuştu. Oğuzhan Koç, sözlerine Beyazıt Öztürk’ün bu işi zirvede bıraktığı dönemde Eser Yenenler’in yeni bir platform yarattığını söyleyerek, “Kimse Beyazıt Öztürk’ün yerini alamaz. O bu işi zirveye taşıdı ve istediği zaman yine oradan alıp kendi efsanesine devam edebilecek bir isim. Eser de Türkiye’nin en iyi sunucu ve TV programcılarından biri olarak kendi efsanesini yaratacak.” dedi.

Oğuzhan Koç’tan yeni single müjdesi! Ne zaman çıkacak?

Yeni bir single çıkarmaya hazırlandığını müjdeleyen Oğuzhan Koç, yeni yılda Ocak ayının ilk haftasında dinleyicilerinin karşısına çıkacağını açıkladı. Hem oyunculuk, hem de müzik sektöründe başarılı bir grafik çizen Oğuzhan Koç, yeni single şarkısı ile müzik dünyasında fırtınalar estireceğinin sinyalini verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler