Ana SayfaKültür ve SanatMüzikOğuzhan Koç “Müjdeyi verdi…”

İlgili Postlar

Oğuzhan Koç “Müjdeyi verdi…”

Sahneden sürpriz açıklama geldi… Başarılı müzik adamı Oğuzhan Koç yaz turnesi kapsamında verdiği konserlerle adından sıkça söz ettirirken önceki akşam Kocaeli Körfez de hayranlarının karşısına çıktı. Dünden bugüne hit olmuş şarkılarını hayranlarıyla birlikte büyük bir çoşkuyla seslendiren Oğuzhan Koç ‘a, 40 bin kişilik koro eşlik etti. Ve sahneden müjdeyi verdi…Detayları Yazımızda…

Oğuzhan Koç Düğün Arifesinde Yaşadığı Üzüntüyü Anlattı!…

Oğuzhan Koç “Müjdeyi verdi…”

Oğuzhan Koç

Hayranlarının karşısında yeni şarkısının müjdesini veren şarkıcı Oğuzhan Koç, eserinin çıkış tarihini ve adını ilk defa duyurdu. 24 Haziran günü tüm dijital platformlarda müzikseverlerle buluşacak olan Oğuzhan Koç yeni şarkısına “Aşk Beni Yeni” adını verdiğini söyledi.

Oğuzhan Koç‘un Yaz Konserleri Maratonu Başlıyor!

“Aşk Beni Yendi” İle Yazı Fethedecek!…

Hayli enerjik görünen Oğuzhan Koç, önümüzdeki hafta yeni şarkısı için kamera karşısına geçecek. ‘Bence De Zor’, ‘Bulutlara Esir Olduk’, ‘Yok Sanayım’, ‘Beni İyi Sanıyorlar’, ‘Küsme Aşka’,  ‘Sükut-u Hayal’, ‘Kendime Sardım’, adlı şarkılarıyla müzikseverlerin kalbinde yer edinen Oğuzhan Koç yeni şarkısı “Aşk Beni Yendi” ile yaza damgasını vuracak hitiyle bir kez daha gönülleri fethedecek.

Oğuzhan Koç kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler