Ana SayfaDedikoduOğuzhan Koç, Demet Özdemir Aşkını İlk Defa Anlattı...

İlgili Postlar

Oğuzhan Koç, Demet Özdemir Aşkını İlk Defa Anlattı…

Başarılı oyuncu Demet Özdemir, aşk hayatıyla alakalı son dönemlerde magazin gündeminden hiç düşmüyor. Geçtiğimiz haftalarda ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç ile yepyeni bir birlikteliğe yelken açan oyuncu Demet Özdemir, açıklamasıyla aşkı itiraf etmişti. Şarkıcı Oğuzhan Koç da son olarak belgelenen bu aşkın sonrasında, yeni ilişkisiyle ilgili çarpıcı itiraflarda geldi. Yakışıklı şarkıcı, güzel oyuncuyla olan ilişkisini ilk defa anlattı. Detaylar Haberimizde…

Oğuzhan Koç, Demet Özdemir  Aşkını İlk Defa Anlattı…

Bu yıla damgasını vuran Demet Özdemir, Oğuzhan Koç aşkı peşpeşe itiraflarla magazin gündemine gelmeye devam ediyor. Güzel oyuncu Demet Özdemir,  “‘Yeni yılın aşk bombası’ dersiniz artık” ifadeleriyle aşkı itiraf etmişti.

“Şu an Demet’le güzel bir sürecin arifesindeyiz” diyen şarkıcı Oğuzhan Koç’ dan bu yeni aşkına dair samimi itiraflar da geldi.

 “Her Şey Yolunda…..”

Hürriyet haberin hazırlamış olduğu özel haberine göre şarkıcı Oğuzhan Koç, “Bir süredir oyuncu Demet Özdemir ‘le birliktesiniz. İlişki nasıl gidiyor?”şeklinde yöneltilen soruya, “Her şey yolunda. Keyifli gidiyor.” dedi.

“Aramızda Bir Şey Yoktu…”

Ünlü şarkıcı, “Aylar önce bir mekân çıkışında fotoğraflarınız çekildi. İlişkiniz olmadığını söylediniz. Neden sakladınız?” şeklinde sorlan soruya, “İnan saklamadık. Ortak arkadaşlarımız var, sık sık görüşüyorduk. Ama o sırada aramızda bir şey yoktu.” dedi.

“İlişkimiz Hâlâ da Çok Yeni”

“Hâlâ da çok yeni, bir-iki ay oldu. İnsanların buna çok şaşırmalarını anlamıyorum. Biriyle bir şeyler yaşamak için önce vakit geçirmen gerekmiyor mu? Biz de bu süreci yaşadık. Bir ilişkiye dönüşmeye başladığında da saklanmadık.” ifadelerini kullandı.

“Demet’e Henüz Şarkı Yazmadım”

“İkinizde bekârsınız. Neden bu kadar büyük olay oldu sence?” sorusuna ise, “Evet. Biz kimseden kaçmıyoruz ama mümkünse ilişkimizi de kameraların gözüne sokmamaya çalışıyoruz.” diyen Oğuzhan Koç, Demet’e henüz şarkı yazmadığını da belirtti.

İki Yakın Dostu!…

Diğer yandan yakın dost olan ünlü oyuncular Demet Özdemir ve Yağmur Tanrısevsin’in arası şarkıcı Oğuzhan Koç yüzünden bozuldu. Yağmur Tanrısevsin, ikilinin Gizli Kalsın’da görüntülenmesinin sonrasında dostu Demet Özdemir’i sosyal medyadan silmişti. Yağmur Tanrısevsin’in ardından Demet Özdemir de Tanrısevsin’i sildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler