Ana SayfaKimdirOğuz Berkay Fidan kimdir?

İlgili Postlar

Oğuz Berkay Fidan kimdir?

2011-2012 sezonun O Ses Türkiye yarışmasında şampiyon olan şarkıcı Oğuz Berkay Fidan kimdir? Genç şarkıcı nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Müzik kariyerindeki çalışmaları nelerdir? Oğuz Berkay Fidan’ın biyografisi ve hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Oğuz Berkay Fidan kaç yaşında? Oğuz Berkay Fidan aslen nereli? Oğuz Berkay Fidan hangi burç?

29 Ağustos 1995 doğumlu olan Oğuz Berkay Fidan aslen Edirne’nin Keşan ilçesindendir. 22 yaşındaki genç şarkıcı Oğuz Berkay Fidan başak burcudur.

Oğuz Berkay Fidan kimdir?

2011 – 2012 sezonunda O Ses Türkiye yarışmasını kazanarak müzik dünyasında önemli bir basamak atlayan Oğuz Berkay Fidan müziğe olan ilgisi henüz 4 yaşındayken org çalarak başladı. Eğitimine Keşan’da Ahmet Yenice İlköğretim Okulu’nda başlayan  genç şarkıcı Oğuz Berkay Fidan, okul hayatı boyunca hep müzikle ilgilenmeye devam etti. Okuduğu okullarda müzik kulübündeki çalışmalarda aktif görev almaya devam eden Fidan, çalabildiği enstrümanlara 2006 yılında gitarı da ekledi. Ortaöğretimine de yine Keşan’da Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi’nde devam etti. Eğitimiyle birlikte müzik çalışmalarını lise yıllarında da devam ettiren Fidan, 2010 yılında daha 15 yaşındayken katıldığı liseler arası bir müzik yarışmasında birinci oldu. Fakat genç ismin yıldızını parlatan asıl yarışma, ekranların beğeniyle izlenen programı “O Ses Türkiye” oldu. 2011 2012 sezonunda fenomen ses yarışması O Ses Türkiye’ye katılmasıyla dikkatleri üzerine çekti.

Yarışmaya katılmasının ardından daha elemelerde dikkat çeken Oğuz Berkay Fidan ilk söylediği şarkı ile Hadise ve Murat Boz’u döndürmeyi başardı ve Murat Boz’un takımına dahil oldu. Zorlu O Ses Türkiye yarışmasında önemli rakipleri geride bırakarak büyük bir başarı elde edip şampiyon olmayı başarmıştır. Aynı zamanda Türkiye’nin ilk “O Ses”i unvanının da sahibi oldu.

Kazandığı şampiyonluğun sonrasında Olmuyor isimli ilk single çalışması ile müzik piyasasındaki yerini alan Oğuz Berkay Fidan daha sonra Beni Ellerden Sayma, Annem Günün Kutlu Olsun,  Sadece Ol Düşlerimde ve Burası Yanıyor isimli 4 single daha çıkarmıştır. Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Tasarımı ve Anadolu Üniversitesi Marka İletişimi öğrencisi olan Oğuz Berkay Fidan müzk kariyerine emin adımlarla devam etmektedir.

Oğuz Berkay Fidan Albümleri

  • 2017 – Burası Yanıyor
  • 2016 – Sadece Ol Düşlerimde
  • 2014 – Annem Günün Kutlu Olsun
  • 2014 – Beni Ellerden Sayma
  • 2013 – Olmuyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler