Ana SayfaÜnlülerO Ses Türkiye bombası patladı! Yıldız Tilbe'nin yerine kim gelecek?

İlgili Postlar

O Ses Türkiye bombası patladı! Yıldız Tilbe’nin yerine kim gelecek?

O Ses Türkiye bombası patladı! Yıldız Tilbe’nin yerine kim gelecek? O Ses Türkiye’den ayrılan Yıldız Tilbe’nin yerine gelecek isim belli oldu mu? Konu hakkında gündeme gelen iddia bomba etkisi yarattı. Yıldız Tilbe’nin yerine geleceği iddia edilen isim çok bomba. Yıldız Tilbe’nin yerine kim gelecek? O Ses Türkiye’nin yeni jüri üyesi kim olacak? Detaylar haberimizde…

Acun Ilıcalı İle Yıldız Tilbe Gerginliğinde Son Nokta!

Yıldız Tilbe O Ses Türkiye’den ayrıldı

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada O Ses Tğrkiye jürisinde olmadığını açıklamıştı. Yaptığı açıklamada “O Ses’te yokmuşum, olsun, teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.” şeklinde ifadeler kullanmış ve Acun Ilıcalı ile aralarında gerginlik olduğu iddialarının gündeme gelmesine neden olmuştu. Yıldız Tilbe, iddiaların ardından yine sosyal medya hesabından “Acun Ilıcalı ve Acun medya çalışanlarına çok teşekkür ederim. Çalıştığım süre boyunca 1 dediğimi 2 etmediler . Kim ne derse desin Acun Ilıcalı çok iyi bir patron , çalışanları da arı gibi çalışkan, hepsi.” şeklinde ifadeler kullandığı açıklamayı yapmıştı. Ilıcalı da, Yıldız Tilbe’ye “Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Türkiye’nin en sevilen birkaç sanatçısından biri olmanda sanatın kadar yüreğinin de büyük etkisi var. O Ses Türkiye’ye katkılarından dolayı biz teşekkür ederiz.” sözleri ile teşekkür etmişti.

Yıldız Tilbe kimdir?

Mesut Yar, Yıldız Tilbe’nin yerine gelecek ismi açıkladı

Yıldız Tilbe’nin O Ses Türkiye jürisinden ayrıldığının kesinleşmesinin üzerine, izleyiciler yeni jüri üyesinin kim olacağını merak etmeye başladı. Posta Gazetesi’nden Mesut Yar, konu hakkında bomba bir yazı kaleme aldı. İşte Mesut Yar’ın o yazısı:

Mesut Yar kimdir?

Yanıtını aradığım sorular var. Yıldız Tilbe “O Ses Türkiye” (TV8) yarışmasından kendi isteğiyle mi ayrıldı? Eğer öyleyse neden sosyal medyasında ilk paylaşımında ayrılığın irade dışı olduğu iması vardı?

İkinci olarak Acun Ilıcalı bu yıl yarışmayı sunmayacak mı? Herkes ekranda Acun etkisi konusunda hem fikirdir. Acun sunmazsa yarışma yenilenmiş jürisiyle de olsa geçtiğimiz yılların efektlerini yaratabilir mi?

Üçüncü olarak da kulislerde alttan alta bir “Hülya Avşar sunacak” iddiası var. Böyle bir duruma izleyici olarak sizin tepkiniz ne olur? Arıyorum yanıtları…

Hülya Avşar kimdir?

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler