Ana SayfaSosyeteNusret Gökçe'den Çok Özel Fotoğraf!

İlgili Postlar

Nusret Gökçe’den Çok Özel Fotoğraf!

Ünlülerin yemekçisi olarak tanınan Sosyete Kabaı Nusret, sosyal medyadan paylaştığı video ve fotoğraflarla çok konuşulmaya devam ediyor. Zaman zaman özel hayatıyla ilgili paylaşımlarda yapan Nusret, son paylaşımı ile yine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı, işte detaylar..

Nusret Gökçe’den 29 Ekim Coşkusu!

Nusret Gökçe’den Çok Özel Aile Fotoğrafı!

Özellikle ‘Saltbae’ hareketiyle ününe ün katan Nusret Gökçe, bu defa Instagram Hesabından aile fotoğrafını hayranlarının beğenisine açtı.

nusret ile ilgili görsel sonucu

“Vay be Adam Nereden Nereye Geldi. Dünya Starı Oldu.”

Yaklaşık 18 milyon takipçisi olan Instagram ikonu Kasap Nusret Gökçe, bu sefer çocukluğuna ait bir aile fotoğrafını tüm samimiyeti ile paylaştı. Bu paylaşımı gören takipçileri tepkisiz kalmayarak yüzlerce yorum yaptılar. Yorum yapan bir hayranı; “Vay be adam nereden nereye geldi. Dünya starı oldu.” yorumunu yaparken, diğer bir hayranı ise, “Helal olsun sana Nusret Gökçe.” ifadeleriyle yorumda bulundu.

İşte Nusret Gökçe’nin O Çok Özel Aile Fotoğrafı;

NUSRET KİMDİR?

“Su çivi gibi. Artık bu kış hasta olmayız.”

Ünü Türkiye sınırlarını aşan Sosyete Kasabı lakaplı ünlü işletmeci Nusret Gökçe, memleketi Erzurum’a sık sık gidiyor hatta oradaki evi dahil tüm yaşantısının fotoğrafını paylaşmaktan çekinmiyor.  Doğduğu evi Instagram hesabından paylaşan Nusret Gökçe, “Benim motivasyonum. Burası benim doğduğum ev” notunu düşerek, memleketine ne kadar bağlı olduğunuda göstermişti. Erzuruma son ziyaretinde Nusret Gökçe, Erzurumun soğuk havalara aldırmadan paçaları sıvayıp dereye girmişti. Nusret Gökçe bu paylaşımına, “Su çivi gibi. Artık bu kış hasta olmayız.” notunu eklemişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler