Ana SayfaDedikoduNurgül Yeşilçay'dan Güldüren Açıklama

İlgili Postlar

Nurgül Yeşilçay’dan Güldüren Açıklama

Son olarak Kefaret dizisiyle ekrana gelen Nurgül Yeşilçay evlilikle ilgili gelen sorulara ilginç bir yanıt verdi. Nurgül Yeşilçay’dan güldüren açıklama geldi. İşte detaylar;

Nurgül Yeşilçay Güzellik Sırrını Açıkladı

Güzellik sırrını açıklayan Nurgül Yeşilçay, “Sabahları buz sürüyorum yüzüme. Gala falan olacağı zaman yumurta beyazı sürüp ondan sonra makyaj yapıyorum. Patates göz şişmesine çok iyi geliyor. Bir de Necati’nin annesi çok güzel sabun yapıyor. Onun yaptığı sabunları kullanıyorum yüz ve vücut için” ifadelerini kullandı.

Nurgül Yeşilçay Kimdir?

Nurgül Yeşilçay’ın Sevgilisinden Manidar Paylaşım

Mert Fırat’ın oynadığı Sinan ve Nurgül Yeşilçay’ın hayat verdiği Zeynep evlendi. Dizinin yayınlanan son bölümündeki nikah sahnesini Instagram’da paylaşan Yeşilçay’ın sevgilisi Necati Kocabay, duruma esprili bir ironi kondurmuş!

Dizideki nikahta evliliğe ‘evet’ diyen Yeşilçay’ı etiketleyen Kocabay, “Ne demek evet?” notuyla sevgilisine gönderme yapıyor. Nurgül Yeşilçay da bu esprili durumu kendi Instagram sayfasına taşıdı…

Nursel Köse: “Nurgül Yeşilçay ‘ı Arama İhtiyacı Hissetmedim”

Nurgül Yeşilçay’dan Güldüren Açıklama

Nurgül Yeşilçay ve sevgilisi Necati Kocabay, önceki gün Bebek’te bir mekandan çıkarken görüntülendi. Çok keyifli olduğunu söyleyen Yeşilçay, “Benim çocuğum çok önemli bir sanat okulunu kazandı onu kutluyorduk” dedi.

Ünlü oyuncu, “Ne zaman evleneceksiniz?” sorularına ise “Ya arkadaşlar biz evlenmeye çok üşeniyoruz. Valla benim vaktim yok onun vakti yok. Arkadaşlarımız diyorlar ki ‘Tamam biz yapacağız sadece sizi davet edeceğiz” diyorlar” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler