Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerNurgül Yeşilçay Kararını Verdi!

İlgili Postlar

Nurgül Yeşilçay Kararını Verdi!

Kefaret dizisinde Zeynep karakteri ile karşımıza çıkan Nurgül Yeşilçay, oyunculuğa bir süre ara vermişti. Dizisinin final olmasıyla birlikte Nurgül Yeşilçay’ın neler yapacağı merak edilmekteydi. Kefaret dizisi ile çok yoğun çalışan Nurgül Yeşilçay çok kısa bir aradan sonra film için anlaşma imzaladı.

Yeni film için kolları sıvadı!

Geçtiğimiz günlerde yeni filmi için kolları sıvayan Nurgül Yeşilçay, Extreme Job adlı filmin uyarlaması olan “Kim Bu Aile” adlı filmde rol alacak ünlü oyuncu film anlaşmasını yaptı. Filmi CJ Grup Türkiye şubesi çekecek…

 

Nurgül Yeşilçay: Utanç verici ama işe yarıyor - Magazin haberleri

Çekimler eylül ayında başlayacak

Kim Bu Aile adlı filmin çekimleri eylül ayında başlayacak. Nurgül Yeşilçay filmde “Menekşe” adlı bir pavyon şarkıcısını canlandıracak. Bununla birlikte film güçlü oyuncu kadrosuyla da bir hayli merak uyandırıyor. O isimlerden birisi Leyla ile Mecnun ile adından söz ettiren Cengiz Bozkurt… Diğer oyuncu kadrosu ise Ferit Aktuğ, Onur Buldu, Doğan Can Sarıkaya, Ertan Erkekli gibi isimlerden oluşuyor. Eylül ayında çekilecek filmin yönetmen koltuğunda ise Bedran Güzel var.

 

Botoks Kurbanı Olan Nurgül Yeşilçay'ın Son Hali Şaşkına Uğrattı

Nurgül Yeşilçay, Kefaret dizisi ile büyük bir başarı yakalamıştı. Geçtiğimiz günlerde final yapan dizisinin ardından, film haberi büyük bir merak uyandırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler