Ana SayfaDedikoduNurgül Yeşilçay İmaj Değiştirdi

İlgili Postlar

Nurgül Yeşilçay İmaj Değiştirdi

Nurgül Yeşilçay imaj değiştirdi. Ekranların sevilen oyuncusu Nurgül Yeşilçay, yıllardır siyah renkte kullandığı saçlarını yeni projesi için sarıya boyattı. Sarışın olmak için saatlerce kuaförde kalmasından isyan eden Yeşilçay çıkışta muhabirlerin sorularını yanıtladı. İşte detaylar;

Çekimler eylül ayında başlayacak

Kim Bu Aile adlı filmin çekimleri eylül ayında başlayacak. Nurgül Yeşilçay filmde “Menekşe” adlı bir pavyon şarkıcısını oynayacak.Film güçlü oyuncu kadrosuyla da bir hayli merak uyandırıyor. O isimlerden birisi Leyla ile Mecnun ile adından söz ettiren Cengiz Bozkurt… Diğer oyuncu kadrosu ise Ferit Aktuğ, Onur Buldu, Doğan Can Sarıkaya, Ertan Erkekli gibi başarılı isimlerden oluşuyor. Eylül ayında çekilecek filmin yönetmen koltuğunda ise Bedran Güzel oturuyor.

Nurgül Yeşilçay’dan Güldüren Açıklama

Nurgül Yeşilçay ve sevgilisi Necati Kocabay, önceki gün Bebek’te bir mekandan çıkarken görüntülendi. Çok keyifli olduğunu söyleyen Yeşilçay, “Benim çocuğum çok önemli bir sanat okulunu kazandı onu kutluyorduk” dedi.

Ünlü oyuncu, “Ne zaman evleneceksiniz?” sorularına ise “Ya arkadaşlar biz evlenmeye çok üşeniyoruz. Valla benim vaktim yok onun vakti yok. Arkadaşlarımız diyorlar ki ‘Tamam biz yapacağız sadece sizi davet edeceğiz” diyorlar” dedi.

Nurgül Yeşilçay Kimdir?

Nurgül Yeşilçay İmaj Değiştirdi

Son olarak FOX TV ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz haftalarda final yapan Kefaret dizisinde başrol oynayan Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz gün Bebek’te bir kuaförden çıkarken görüntülendi. İmajında köklü bir değişiklik yapan ünlü oyuncu, yeni projesinden de bahsetti.

Siyah saçlarını sarıya boyatan oyuncu, kuaför çıkışı kendisini bekleyen basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kuafördeki işlemlerin çok uzun sürmesinden yakınan oyuncu, “Nasıl tanıdınız? Sabahtan beri buradayım. Çok sıkıldım. Esmerlerin sarışın olması yasaklanmalı çok zor. Saatlerdir buradayım” esprisini yaptı.

Yeni projesi için imajını değiştirdiğini söyleyen ünlü oyuncu “Menekşe” filminde rol alacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler