Ana SayfaÜnlülerNükhet Duru: İntihara teşebbüs ettim!

İlgili Postlar

Nükhet Duru: İntihara teşebbüs ettim!

Ünlü sanatçı Nükhet Duru, konuk olduğu programda çarpıcı itiraflar bulundu. Yıllar önce intihar girişiminde bulunduğunu itiraf eden Duru, başına gelen talihsiz olayı anlattı. Detaylar haberimizde…

Nükhet Duru’nun intihar girişimi

Müzik dünyasının usta sesi Nükhet Duru, Lifetime TV’deki ‘Senin Mucizen’ programına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özel hayatına ve kariyerine dair samimi açıklamalara bulunan Nükhet Duru, yıllar önce yaptığğı intihar girişimini de anlattı.

Farah Zeynep Abdullah, Gülizar’da Bu Hafta, Nükhet Duru’dan “Ben Sana Vurgunum” Şarkısıyla Karşımızda!

İşte Nükhet Duru’nun açıklamalarından önemli satır başları…

İntihara teşebbüs ettim, ölemedim

Annem ve babam ben 11 yaşındayken boşandı. Sorunlarla başa çıkamadım, intihara teşebbüs ettim. Kimsenin beni istemediğini düşünmüştüm. Ölemedim, komşular kurtardı.

Nükhet Duru kimdir?

Türkiye’nin en iyi yorumcusu benim

Türkiye’nin en iyi yorumcusu benim. Bu yetenek bana Allah tarafından verildi. O dönemler Ajda Pekkan’ın fiziği, güzelliği, star ışığı hepimizin işe başlama nedeniydi.

İlk eşim benim için 100 dolar bahse girmiş

İlk eşim Dikran Masis ile evliliğim enterasandı. Bana oyuncak kamyonda bir çiçek yolladı. O tarihte başka biri, bana gerçek kamyonda güller göndermişti. Bunu bilen Dikran’a demişler ki: ‘Hiç uğraşma, aramaz.’ O da ‘Öyle bir şey yapacağım ki, arayacak. 100 dolar bahse girerim’ demiş. Dikran’ı aradım, ama bahis işini öğrenince çok kızdım! Evlilik teklifini kabul ettim. Çalışmama izin vermedi, kıskançtı.

Başarımı problem etmeyecek, beni motive edecek bir sevgiliye ihtiyacım var

Şu an sevgilim yok. Başarımı problem etmeyecek, beni motive edecek birine ihtiyacım var. Kendime çok iyi bakıyorum, 7 kilo verdim.

Çok çalışmaktan yaşlanmaya vakit kalmamış

O kadar fazla çalıştım, öyle meşgul yaşadım ki yaşlanmaya vakit kalmamış. Her gün kahkaha attım, o kahkahalar bana iyi geldi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler