Ana SayfaKültür ve SanatFilmler"Niyazi Gül Dörtnala" Salı akşamı TV8'de

İlgili Postlar

“Niyazi Gül Dörtnala” Salı akşamı TV8’de

Veteriner Hekim Profesör Niyazi Gül, kendince sakin bir hayat sürerken bir anda heyecan dolu olayların ortasına düşen Niyazi’nin başından geçenlerin konu alındığı 2015 yapım yerli yapım komedi filmi “Niyazi Gül Dörtnala” 21 Kasım Salı akşamı saat 21.45’te TV8’de. “Niyazi Gül Dörtnala” filminin konusu, oyuncu kadrosu ve merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.[irp]

 “Niyazi Gül Dörtnala” filminin konusu

Veteriner Hekim Profesör Niyazi Gül, kendince sakin bir hayat sürmektedir. Bir yandan üniversitede veterinerlik dersleri verirken, bir yandan da yardımcısı Hediye’nin desteğiyle dededen kalma mucizevi formülün eksik maddesini arar. Belalı aşıklar Sultan ve Rıza atlarını yarıştırmaya karar verip bir de Niyazi’nin hayvanlara güç veren formülünü duyunca işler karışır. Bir anda heyecan dolu olayların ortasına düşen Niyazi, formülün eksik maddesini ararken sürpriz maceralarla karşılaşacaktır.          

“Niyazi Gül Dörtnala” filminin oyuncu kadrosu

Veteriner Hekim Profesör Niyazi Gül, kendince sakin bir hayat sürerken bir anda heyecan dolu olayların ortasına düşen Niyazi’nin başından geçenlerin konu alındığı 2015 yapım yerli yapım komedi filmi “Niyazi Gül Dörtnala”nın oyuncu kadrosu; Ata Demirer, Demet Akbağ ve Şebnem Bozoklu yer almaktadır.

21 Kasım Salı akşamı TV8’de!

Yönetmen koltuğunda Hakan Algül’ün yer aldığı 2015 yapım yerli komedi filmi sinemalarda yayıonlandığında pek çok kişi tarafından izlendi. Şimdi 21 Kasın Salı akşamı bir anda heyecan dolu olayların ortasına düşen Niyazi, formülün eksik maddesini ararken sürpriz maceralarla karşılaşan Niyazi’nin başından geçenlerin konu alındığı film “Niyazi Gül Dörtnala” saat 21.45’te TV8 ekranlarında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler