Ana SayfaÜnlülerNilperi Şahinkaya: Boş zamanlarımda yatıyorum

İlgili Postlar

Nilperi Şahinkaya: Boş zamanlarımda yatıyorum

Nilperi Şahinkaya-Emre Yusufi çifti, önceki gün Bebek’te objektiflere yansıdı. Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Şahinkaya, “Boş zamanlarımda yatıyorum. Genelde hep evdeyim” ifadelerini kullandı

Oyuncu Nilperi Şahinkaya, önceki gün sevgilisi Emre Yusufi ile birlikte Bebek’te görüntülendi. Market alışverişinden dönen ikili, gazetecilere poz vermeyi ihmal etmedi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Şahinkaya, çekimlerin bittiğini ifade etti. 33 yaşındaki ünlü oyuncu, konuyla ilgili, “Her şeyi paketledik, şimdi dinleniyorum. Boş zamanlarımda yatıyorum. Genelde hep evdeyim” dedi.

Yaklaşık iki yıldır tasarımcı Emre Yusufi ile aşk yaşayan Nilperi Şahinkaya, ilişkisi hakkına şunları söylemişti: İyi anlaşıyoruz. Güzel giden bir ilişkimiz var. Evlilik için henüz bir karar vermiş değiliz ama ileride neden olmasın. 20 yaşındaki bir videosunu paylaşan ve “Estetik harikası” şeklinde yorumlar alan Nilperi Şahinkaya, konuyla ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

Oyuncu, “Orada 20 yaşındaydım. Şimdi 32 yaşındayım. İster istemez insanın yüzü biraz inceliyor. O tarz fotoğraflar görünce hemen ‘Değişmiş’ yorumu yapılıyor ama bunun estetikle alakası yok. Hepimizin yüzü oturuyor, şekil değiştiriyor” diyerek, estetiği olmadığını belirtmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler