Ana SayfaDedikoduNihat Doğan, kendisine "Nihal" diyen Müjdat Gezen'e çok sert yanıt verdi!

İlgili Postlar

Nihat Doğan, kendisine “Nihal” diyen Müjdat Gezen’e çok sert yanıt verdi!

Nihat Doğan, Halk TV’de kendisini eleştirirken ismini “Nihal” olarak ifade eden Müjdat Gezen’e sert sözlerle yanıt verdi. Doğan, Müjdat Gezen’i kastederek “Odam sana açık. Gel göstereyim Nihal mi Nihat mı olduğumu” dedi. Detaylar haberimizde…

Beyaz TV’de gündüz kuşağında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan Nihat Doğan, Halk TV’deki programda kendisine “Nihal” diyen Müjdat Gezen’e “Odama gel sana göstereyim” diyerek yanıt verdi.

Odam sana açık. Gel göstereyim Nihal mi Nihat mı olduğumu

Müjdat Gezen, Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil’in Halk TV ekranlarında Nihat Doğan’ı eleştirmesinden sonra Doğan’ın yanıtı gecikmedi. Nihat Doğan, eleştirilere “Bunların yaptığı mizahın boyutu ilkokul çocuklarının zeka seviyesinde… Kendilerini gülmek için zorluyorlar. Bunlarda saygı yok, edep yok. Taş yerinde ağırdır. Darbukatör Baryam bana ‘Nihal’ diyor. Odam sana açık. Gel göstereyim Nihal mi Nihat mı olduğumu. Benim bu konuda duvarda resmim alemde ismim vardır o konuda. Bana bu konularla gelme.” diyerek yanıt verdi.

Gezi parkı olaylarında aramış…

Gezi parkı olaylarının yaşandığı dönemde Uğur Dündar’ın kendisini aradığını ifade eden Nihat Doğan, “Uğur efendi sen benim nasıl adam olduğumu biliyorsun. Gezi Parkı eylemlerinde ‘zor kullanmak yanlıştır, uyuyan çocukların mezarının yakılması yanlıştır’ dediğim zaman beni arayıp ‘sen ne cesaretli çocuksun. Helal olsun sana’ dedin mi demedin mi? Ben de teklifini teşekkür ederek geri çevirmedim mi? Çık onu konuş Uğur efendi.” diye konuştu.

Müjdat Gezen, Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil, Halk TV ekranlarında yayınlanan programda Nihat Doğan’ı hedef alan eleştirilerde bulunmuşlardı. Müjdat Gezen, Nihat Doğan’ı kastederek “Nihal” demişti. Nihat Doğan, yanıt vermekte gecikmedi ve “Odam sana açık. Gel göstereyim Nihal mi Nihat mı olduğumu” dedi.

Nihat Doğan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler