Ana SayfaÜnlülerNihan Akın Ünlü Dergiye Hayalindeki Çocuk Sayısını Açıkladı..

İlgili Postlar

Nihan Akın Ünlü Dergiye Hayalindeki Çocuk Sayısını Açıkladı..

Magazin dünyasının popüler dergilerinin başında gelen İstanbul Daysguide, önümüzdeki yeni sayısında tekrar bomba olacak  röportajlarıyla okuyucusuna kavuştu. Şu sıralar sosyal medyanın ilgi odağı olan ünlülerin başında gelen ünlü şarkıcı Nihan Akın, İstanbul Daysguide’a konuştu. Bomba etkisi yaratacak röportajının Detayları ise Haberimizde..

Nihan Akın Sıcaktan Bunaldı, 3 Saat Denizden Çıkmadı…

Nihan Akın Ünlü Dergiye Hayalindeki Çocuk Sayısını Açıkladı..

Her daim Samimiyetiyle müzik dünyasında basamakları hızla çıkan güzel pop sanatçısı Nihan Akın, İstanbul Daysguide verdiği cesur röportajında “Nasıl bir evlilik istersiniz”şeklinde yöneltilen soruya, “3 çocuk isterim 2 kız 1 erkek ayrıca İstanbul merkezli uzun bir yaz da yaşayacağım ikinci evim olsun isterim” dedi..

Nihan Akın Kimdir?

“O Dönem İnsanların Doyurulmaya İhtiyacı Vardı”

Müzikal anlamda sorulan 90’lar pop müziği ile günümüz müzik dünyasını karşılaştırırmısınız sorusuna da “Solistler mi unutulmazdı? Şarkılar mı? İyi solistlerde vardı, iyi şarkılarda vardı. Genel olarak 90’larda ne çıksa kim çıksa tutuyordu, çünkü o bir dönemdi, insanların doyurulmaya ihtiyacı vardı.” dedi. Samimi açıklamalarına devam eden güzel sanatçı Nihan Akın şöyle devam etti…

“O Dönem Çıksaydım Süper Stardım”

“O dönem çıkan şarkıcıların çok şanslı olduğunu düşünüyorum, hatta bazıları bu dönem çıksa ilk 100’e bile giremezdi. Ben o dönem çıksaydım süper stardım” diyerek, magazin camiasında bomba patlatacak bir açıklamaya da imza attı.

“Seviyo Mu? Sevmiyo Mu?” Başarısını Tatil İle Kutladı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler