Ana SayfaDedikoduNez'den Duygusal Paylaşım

İlgili Postlar

Nez’den Duygusal Paylaşım

2000’li yılların başlarında ‘Sakın Ha!’, ‘Her Şey Boş’ gibi şarkıları ve danslarıyla adından sıkça söz ettiren Nez, daha önce üç kez nikâh masasına oturmuş, evliliklerinde aradığı mutluluğu bulamamıştı. Özel hayatıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından annesi Hülya Yazıcı’nın fotoğrafını paylaştı ve gönderisine duygu yüklü bir not düştü. Nez’den duygusal paylaşım geldi. İşte o paylaşım;

“Bir Türkü Çalışmam Var”

Anonim türküleri seslendireceğini anlatan Nez “Bir türkü çalışmam var, daha önce Doğu-Batı sentezi yapmıştım, bu sefer daha da farklı olacak. Türkülerimizi özünden yok etmeden, günümüzde insanlara dinletmek adına genç kuşaklara tanıtmak için bunu yapmak istiyorum. Aslında türkümüz de hazır. Kim olduğunu söylemeyeyim. Neşet Usta’mız değil ama gerçekten söylersem şu an korkarım başkası benden önce yapar diye. Çok oluyor bu tür olaylar bizim camiamızda. İsim vermeyeyim ama benim daha önce bir şarkım çalınmıştı. Artık üfleye üfleye yiyoruz” diye konuştu.

“Z Kuşağına Laf Edenlerden Değilim”

Çevresinde egoları çok fazla olan ve gençleri umursamayan sanatçıların olduğunu anlatan Nez, Z kuşağını desteklediğini söyleyip, şöyle konuştu: “Ben gençlere hayranım, Z kuşağına laf edenlerden değilim, tam tersine onları anlamamız lazım, onlar da başka konularda bizden çok ötede. Biz kendi aidiyetlerimizi onlara bırakıyoruz, bizden sonra bayrağı onlar taşıyacak. Bu bir zincirleme gibi bu zinciri bozmamak lazım. Benim çevremde belli yaşa gelmiş, egoları tripleri çok fazla sanatçı tanıyorum. Gençleri umursamayan, sanki gençler hiçbir şey yapamıyormuş gibi düşünenler var. Ben de onlara sinir oluyorum.”

Nez Aleyna Tilki’ye Laf Ettirmedi

Yeni kuşak şarkıcılardan Aleyna Tilki’yi çok sevdiğini, zamanında sanat dünyasında mobbinge uğradığını ve kendisine de köstek olunduğunu söyleyen Nez şunları söyledi:

Sanat dünyasında Sezen Aksu efektinin olduğunu ancak çoğu kimsenin kimseye el vermediğini belirten Nez sözlerini şöyle sürdürdü: “Aleyna’yı çok seviyorum, bence tartışılıyor ya ben ona bakıyorum. Kız ciddi bir şey yapıyor kimsenin yapamadıklarını yapıyor. İnsanlar alkışlamak yerine köstek olmayı seviyorlar. Ben her zaman desteklerim gençleri, ben de zamanında çok köstek görüp mobbinge uğramış bir sanatçı oldum. İlk çıktığımda ‘Böyle kıyafet, böyle dans mı, klip mi olur?’ dendi. Aradan 20 yıl geçti yaptıklarım daha yeni yapanlar var. Bir Sezen Aksu efekti var. Her zaman vokalistlerine el uzatan bir insan oldu, onu örnek almak lazım. Bizde pek el vermiyorlar.

Nez’den Duygusal Paylaşım

Nez, 100 bin takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından duygusal bir paylaşıma imza attı. Annesi Hülya Yazıcı’nın bir fotoğrafını yayınlayan 43 yaşındaki şarkıcı, “Senin kızın olmaktan gurur duyuyorum canım annem. Sen benim dünyamsın. Bugün, yarın ve her zaman olduğum kadın olmamın nedeni” mesajını yazdı.

Nez’in annesi Hülya Yazıcı da kızına, kalp emojisiyle birlikte “Güzeller güzelim benim. Kızım, gurur kaynağım, her şeyim” yorumunu yazarak karşılık verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler