Ana SayfaDedikoduNew York’ da Melisa Şenolsun Rüzgarı

İlgili Postlar

New York’ da Melisa Şenolsun Rüzgarı

New York’ da Melisa Şenolsun Rüzgarı

Daha önce diziler de kendini göstermeyi başarmıs genç ve çekici oyuncu Melisa Şenolsun, New York Moda Haftası’na katıldı. Adriana Lima ve Emily DiDonato gibi birçok ünlünün olduğu gecede 20 yaşındaki oyuncu büyük ilgi çekti…

Kiralık Aşk’ın Sude İplikçi’si Melisa Şenolsun,  New York Moda Haftası’na katıldı. Özellikle Türkiye’de Metin Hara ile yaşadığı aşk ile adından söz ettiren  Adriana Lima ve Emily DiDonato gibi birçok ünlünün olduğu gecede herkes 20 yaşındaki oyuncuyu sordu. Son trendleri yakından takip eden çekici oyuncu Şenolsun, New york’taki V Magazine partisinde dünyaca ünlü isimlerle yan yanaydı. Partide Adriana Lima, Emily DiDonato ve Jourdan Dunn gibi modellerle birlikte yer alan Melisa Şenolsun, Tuvanam imzalı elbisesi ile göz kamaştırdı.

 

Genç ve çekici oyuncu “Dünyanın en güzel kadınları ile birlikte bu özel partide bulunmak benim için oldukça anlamlı” dedi. Melisa Şenolsun sözlerini şöyle sürdürdü: “Güzelliklerinin yanı sıra kariyerlerinde elde ettikleri başarılara da hayran olduğum kişiler ile aynı platformda bulunmak beni çok mutlu etti.”

 

Seksi ve genç  oyuncu daha önce de markanın global yüzü Adriana Lima ile boks ringinde buluşmuş, ikili birbirinden renkli pozlar vermişti.Hatta Şenolsun o anları “Uzun zamandır boks yapan Adriana Lima ile ringde buluşmak inanılmazdı. Ondan birkaç hareket öğrendiğimi de söyleyebilirim. Beraber boks yaptık ve kısa bir sohbet ettik” diye anlatmıştı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler