Ana SayfaÜnlülerNevra Serezli: Sihirli Annem Kalkar Dedim 5 Sezon Oynadık

İlgili Postlar

Nevra Serezli: Sihirli Annem Kalkar Dedim 5 Sezon Oynadık

Geçtiğimiz günlerde samimi bir röportaj veren usta oyuncu Nevra Serezli “Sihirli Annem kalkar dedim, 5 sezon oynadık” dedi. İşte Nevra Serezli’nşn o röportajı;

Hem Aktör Olarak Hem de Erkek Olarak Çok Hayrandım

2013 yılında hayatını kaybeden eşi Metin Serezli ile tanışma hikayesini anlatan oyuncu, eşiyle bir aşk oyununda bir araya geldiklerini söyledi: “Çıplak Ayak adlı oyunun turnesine çıktık. O zaman Metin yoktu. Metin ile Füsun Erbulak oynamıştı. Füsun hamile kalınca Haldun (Dormen) ile biz devraldık. Anneyi oynayan Nisa (Serezli) da Turgut Boralı’yla olduğu için oyuna kaldıkları yerden devam ettiler. Yani ben önce Metin’in eski eşi Nisa ile turneye çıktım sonra Metin ile. O zaman Metin’le tanışıklığımız bile yok. Ben hem aktör olarak hem de erkek olarak çok hayrandım ona. Pır pır etti tabii yüreğim gördüğümde. Biz Metin ile ‘Aşk’ diye bir oyunda karşılaştık. O zamanlar 20 yaşında olmama rağmen 40 yaşında bir kadını canlandıracaktım. Bu rol için genç olduğumu düşünmüşler ama Metin benim oynamamı çok istemiş. Provalar sırasında bir elektriklenme oldu.”

Nevra Serezli’den Samimi Açıklamalar

“Metin Akpınar’la Film Çekeceğiz”

Yeni projesini de açıklayan usta oyuncu, Metin Akpınar’la birlikte kamera karşısına geçeceğini müjdeledi. Serezli “Bir film projesi var. Metin Akpınar’la birlikte oynayacağız. Çok keyifli olacağına inanıyorum. Böyle işler çıkınca insan yeniden hayat buluyor.”dedi.

Nevra Serezli kimdir?

Nevra Serezli: Sihirli Annem Kalkar Dedim 5 Sezon Oynadık

Bugüne dek birçok dizide rol almasına rağmen “Sihirli Annem”deki ‘Dudu’ karakterinin ön plana çıktığını söyleyen Nevra Serezli, bir de itirafta bulundu. “Ben ilk başta oynamak istemedim. Niye kötü kadını oynayayım dedim. Büyüler yapıyor, kötülükler yapıyor. Zaten 5-10 bölüm sonra kalkar dedim. 5 sene oynadık. Hâlâ da arkamdan ‘Dudu teyze’ diye seslenirler.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler