Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerNetflix Tüyler Ürpertici Korku Sokağı Üçlemesi'nin Fragmanını Paylaştı

İlgili Postlar

Netflix Tüyler Ürpertici Korku Sokağı Üçlemesi’nin Fragmanını Paylaştı

Korku Sokağı Üçlemesi, temmuz ayında tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te..

Korku Sokağı Konusu

994 yılında bir grup genç, yaşadıkları kasabaya yüzlerce yıldır musallat olan lanetli olayların birbiriyle olan bağlantısını ve sıradaki kurbanların kendileri olabileceğini keşfeder. R.L. Stine’ın çok satan korku serisinden uyarlanan üçleme, Shadyside’ın uğursuz geçmişine uzanan kâbus dolu bir öyküyü anlatıyor.

Leigh Janiak (yönetmen) ve R.L. Stine (yazar), paylaşılan resmi fragman ile birlikte 300 yıllık bir hikayeyi anlatan bu üçlemede izleyiciyi neler beklediğini anlatıyor:

Leigh Janiak; “Korku Sokağı’nı yapan bir film yapımcısı ve aynı zamanda bir sinemasever olarak, korku filmlerinin bazı harika dönemlerine saygı duruşunda bulunmak beni çok heyecanlandırdı. 1. Kısım: 1994 için, 90’ların korku sinemasının şimdiye kadar yapılmış en iyi filmi Scream her şeyin ötesindeydi. 2. Kısım: 1978 için slasher filmlerinin en parlak günlerine baktım ve 13. Cuma, Halloween ve Elm Sokağı Kabusu’ndan referans aldım. 3. Kısım:1666 için en büyük ilham kaynağım da Terence Malick imzalı Yeni Dünya: Amerika’nın Keşfi oldu.”

R.L. Stine; “Korku Sokağı’nı tüm dünyadaki insanlara bağlayan şey, hepimizin aynı korkulara sahip olması. Hangi ülkede olursanız olun, herkes karanlıktan, dolaba gizlenmiş birinden ya da daha önce hiç bulunmadığı garip yeni bir yerde olmaktan korkar. Hepimizin korkuları aynı.” dedi.

Korku Sokağı Üçlemesi Yayın Tarihleri

  • Korku Sokağı Üçlemesi 1. Kısım: 1994: 2 Temmuz 2021
  • Korku Sokağı Üçlemesi 2. Kısım: 1978: 9 Temmuz 2021
  • Korku Sokağı Üçlemesi 3. Kısım: 1666: 16 Temmuz 2021

Korku Sokağı Üçlemesi 1. Kısım

1994 yılında bir grup genç, kasabalarını 300 yılı aşkın bir süredir rahatsız eden, bir dizi acımasız cinayetten sorumlu antik bir kötülükle savaşmak zorundadır. Shadyside’a hoş geldiniz. 

Oyuncu Kadrosu: Kiana Madeira, Olivia Scott Welch, Benjamin Flores Jr., Julia Rehwald, Fred Hechinger, Ashley Zukerman, Maya Hawke, Darrell Britt-Gibson, Jordana Spiro, Jordyn Dinatale

Korku Sokağı Üçlemesi 2. Kısım: 1978

Yıl 1978, Shadyside. Okul yaz tatilinde ve Nightwing Kampı’nda aktiviteler başlamak üzeredir. Ancak Shadysidelı biri öldürme dürtüsüyle ele geçirildiğinde, kamptaki eğlence korkunç bir hayatta kalma mücadelesine dönüşür. 

Oyuncu Kadrosu: Sadie Sink, Emily Rudd, Ryan Simpkins, McCabe Slye, Ted Sutherland, Jordana Spiro, Gillian Jacobs, Kiana Madeira, Benjamin Flores Jr., Ashley Zukerman, Olivia Scott Welch, Chiara Aurelia, Jordyn Dinatale

Korku Sokağı Üçlemesi 3. Kısım: 1666

Sarah Fier’in lanetinin kökenleri, tarihin tekerrür ettiği bir gecede ortaya çıkarken, Shaydise kasabasındaki insanların hayatlarını sonsuza dek değiştirir.

Oyuncu Kadrosu: Kiana Madeira, Ashley Zukerman, Gillian Jacobs, Olivia Scott Welch, Benjamin Flores Jr., Darrell Britt-Gibson, Sadie Sink, Emily Rudd, McCabe Slye, Julia Rehwald, Fred Hechinger, Jordana Spiro, Elizabeth Scopel, Randall Havens

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler