Ana SayfaÜnlülerNesrin Cavadzade'den Cesur İtiraf: Tatmin Edilmesi Zor Bir İnsanım

İlgili Postlar

Nesrin Cavadzade’den Cesur İtiraf: Tatmin Edilmesi Zor Bir İnsanım

Sosyal medya hesabındaki paylaşımları ile sürekli gündeme gelen Nesrin Cavadzade, cesur hareketlerine ve sözlerine devam ediyor.

Türkiye’de farklı projelerde yer alarak adından söz ettiren ve cesur pozlarıyla da sürekli gündem olmayı başaran Nesrin Cavadzade, bu sefer evlilik ile ilgili değerlendirme yaptı. “Tatmin edilmesi zor bir insanım” diyerek bu konudaki çıtasının oldukça yüksek olduğunu söyleyen ünlü oyuncu, bu açıklamaları ile yeniden Türkiye’nin gündeminde yer almayı başardı.

Antalya Film Festivali’ne Katıldı

Antalya Film Festivali’ne katılan ve burada magazin muhabirleri ile bir araya gelen ünlü oyuncu, 35 yaşında olduğunu ve son 10 seneden beri katıldığı Antalya Film Festivali’ne bu yıl da katıldığını fakat hiçbir görevi olmadan bu sene sadece gece için geldiğini söyledi.

“Evlilik Düşünmüyorum”

Evlilik ile ilgili düşüncelerini de dile getiren Cavadzade, evlilik düşünmediğini belirtti. Kendisinin bir diva olduğunu ve divaları mutlu etmenin çok zor olduğunu ifade eden Cavadzade, “Diva olduğum için tatmin edilmesi zor bir insanım” diyerek bu konuda yine cesur olduğunu gösterdi.

Nesrin Cavadzade kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler