Ana SayfaÜnlülerNesrin Cavadzade yeni sevgilisiyle gündemde

İlgili Postlar

Nesrin Cavadzade yeni sevgilisiyle gündemde

Bu sezon Bizim Hikaye dizisinde rol alan başarılı oyuncu Nesrin Cavadzade, dünyada fırtınalar estiren La Casa De Papel dizisinde rol alacağına dair haberlerle, son zamanlarda adından sıkça söz ettiren bir isim oldu. Güzel oyuncu, bu kez de sevgilisiyle görüntülere yansıdı ve gündemde yer aldı.

Nesrin Cavadzade kimdir?

Nesrin Cavadzade yeni sevgilisiyle

Bizim Hikaye dizisinin Tülay’ı Nesrin Cavadzade, ilk kez sevgilisiyle görüldü. Bir teknoloji mağazasına girerken görülen güzel oyuncu, bir süredir beraber olduğu ve adı Alihan olan yeni sevgilisiyle objektiflere takıldı.

Nesrin Cavadzade yeni sevgilisiyle

Fotoğraflarının basın mensupları tarafından çekildiğini fark eden ikili, bir an panikledi ve birbirlerinden uzaklaşmalarıyla dikkat çekti.

Nesrin Cavadzade yeni sevgilisiyle

La Casa De Papel Dizisinde Rol Alacak Türk Belli Oldu

La Casa De Papel için gün sayıyor!

35 yaşındaki güzel oyuncu Cavadzade, La Casa De Papel dizisinin yeni sezonunda rol alacağına dair görüşmeler yaptığına dair iddialarla gündemdeydi. Hürriyet’ten aldığımız habere göre ünlü oyuncunun, geçtiğimiz günlerde La Casa De Papel dizisi için Londra’ya gittiği belirtildi.

Nesrin Cavadzade yeni sevgilisiyle

Tüm dünyayı kasıp kavuran, bu popüler dizi film için ön görüşme yapan Cavadzade’nin, dizi film seçmelerine yeniden çağrılmak için sabırsızlıkla beklediği ve gün saydığı da iddia ediliyor. Güzel oyuncunun, eğer La Casa De Papel’in ekibine kabul edilirse, dizide “İstanbul” kod adlı bir Türk kızını canlandıracağı da yapılan açıklamalarda yer alıyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler