Ana SayfaDedikoduNesrin Cavadzade Transparan Elbisesiyle Dikkatleri Üzerine Çekti

İlgili Postlar

Nesrin Cavadzade Transparan Elbisesiyle Dikkatleri Üzerine Çekti

Azeri asıllı olduğu bilinen Türk oyuncu Nesrin Cavadzade güzelliği ile birçok kişinin ilgisini çekiyor. Sosyal medyada 3 milyon takipçiye sahip güzel oyuncu birbirinden iddialı paylaşımlarıyla güzelliğini gözler önüne seriyor. Son zamanlar Uraz Kaygılaroğlu ile başrolünde yer aldığı Üç Kuruş dizisi ile adından söz ettiriyordu. Son yaptığı paylaşımla güzelliği ve seçtiği kıyafet ile tekrar gündeme geldi. 

Nesrin cavadzade elbise
Nesrin cavadzade elbise

Nesrin Cavadzade Kimdir?

Nesrin Cavadzade birçok rolde oynamış oyuncular arasında yerini alıyor.  Özellikle oynadığı bazı oyunlar ününe ün katmasında oldukça etkili olduğu görülüyor. Geçtiğimiz yıllarda Yasak Elma’da yer alan Şahika rolüyle uzun bir süre konuşulan Nesrin Cavadzade son dizisi Üç Kuruş ile tekrar gündeme gelmeye başladı. Oynadığı diziler haricinde zaman zaman yaptığı açıklamalarla da gündeme gelen oyuncu özellikle gluten ve estetik üzerine yaptığı açıklama ile hafızalara kazınmıştı.

Nesrin Cavadzade transparan elbisesiyle dikkat çekti

Nesrin cavadzade elbise
Nesrin cavadzade elbise

Öncesi ve sonrası fotoğrafları için estetik olmadığını gluteni ve şekeri kestiği için değişim yaşadığını belirtmişti. Takipçileri tarafından epey olay olan bu açıklama sonrasında da Cavadzade ara ara gündem olmayı başarıyordu. Son olarak sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile tekrar gündeme geldi. Seçtiği kıyafet ile dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu,  verdiği poz ile de kıyafetini tamamladı.

Nesrin Cavadzade transparan ve oldukça şık kıyafetler ile objektif karşısına geçti. Siyah ve gri olmak üzere iki farklı kıyafetle paylaşımlar yapan oyuncu ikisinde de iddialı olmaktan vazgeçmedi.Verdiği pozlar ve kıyafeti oyuncuya takipçileri tarafından çok yakıştırıldı. Birçok yerden beğeni yorumları yapıldı. Birçok takipçisi duyduğu hayranlığı farklı şekillerde ifade etti. Oldukça fazla beğeni alan pozlar hayranları tarafından büyük ilgi gördü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler