Ana SayfaÜnlülerNesrin Cavadzade isyan etti: Tatmin edilmesi zor bir insan değilim!

İlgili Postlar

Nesrin Cavadzade isyan etti: Tatmin edilmesi zor bir insan değilim!

Nesrin Cavadzade, yıllar önce verdiği bir röportajda söylediklerinin tekrar gündeme gelmesine sinirlendi. İsyan eden Cavadzade, “Tatmin edilmesi zor bir insan değilim. Yeter.” dedi. Konunun detaylar haberimizde…

Nesrin Cavadzade isyan etti

Güzelliği ve cesur pozları ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, bu defa isyanı ile gündeme geldi. Yıllar önce verdiği röportaj üzerinden hakkında çıkarılan haberlerin doğruluk payı taşımadığını, yıllar önce esprili bir şekilde yaptığı ve tamamen ciddiyetsiz şekilde verdiği yanıtların sanki doğruymuşcasına servis edilmesinden çok sıkıldığını ifade eden Nesrin Cavadzade, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile bu konuya isyan etti.

Nesrin Cavadzade: Vertigo etkisi yaratmıyorum

Nesrin Cavadzade, “Sevgili Basın Mensubu Arkadaşlarım” diyerek başladığı paylaşımında “Diva değilim. Baş döndürücü değilim. Vertigo etkisi yaratmıyorum. Tatmin edilmesi zor bir insan değilim. Diğer başlıklar saymakla bitmiyor ama en cevap verilesi bunlar. Yeri gelmişken asosyal denecek kadar mütevazı bir yaşam süren ve işini layıkıyla yapmaya çalışan bir Allah kuluyum. Güldük, eğlendik. Yeter.” ifadelerine yer verdi.

Nesrin Cavadzade kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler