Ana SayfaÜnlülerNeslihan Atagül Setelere Dönüyor

İlgili Postlar

Neslihan Atagül Setelere Dönüyor

Bir süre önce sağlık sorunları nedeniyle ekranlara ara vermek zorunda kalan güzel oyuncu Neslihan Atagül’den sevindiren haber geldi. Neslihan Atagül setlere dönüyor. İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar;

Neslihan Atagül’den Veda Paylaşımı

Sefirin Kızı’na veda mesajı paylaşan Atagül, “Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibine selamlar. Teşekkür ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkür ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız. En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere” ifadelerini kullandı.

Neslihan Atagül ‘ü Kızdıran Soru Ne?

Ünlü oyuncu Neslihan Atagül, hızla kilo kaybetmesi sonucunda geçtiğimiz hafta hastaneye gitmişti. ‘Geçirgen bağırsak sendromu’ teşhisi konulan Atagül sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sağlık durumu hakkında açıklama yaptı. Atagül paylaşımına “İyi olmaya gayret ediyorum, tedavim devam ediyor” açıklamasını yaptı.

Nesliah Atagül Kimdir?

Neslihan Atagül Setelere Dönüyor

29 yaşındaki başarılı oyuncunun yeni dizisinde patronlarından biri TMC Film’in sahibi Erol Avcı, diğeri ise Alim Yapım’ın kurucusu olan eşi Kadir Doğulu. Yapımda Neslihan Atagül’e eşlik edip ‘Kazım’ ve ‘Ahmet’ karakterlerine hayat verecek erkek oyuncular henüz belli olmadı.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti yeni dizi anlaşmasına imza atar atmaz soluğu Seyşeller’de almıştı. Çiftin tatili sona erse de Atagül’ün aklı adada kaldı. Instagram hesabından tatildeki anlarından bol bol fotoğraf paylaşan ünlü oyuncu altına, ‘Evet özlemiş olabilirim’ notunu düştü

Kadir Doğulu kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler