Ana SayfaÜnlülerNeslihan Atagül Gelen Projeleri Sağlık Sorunları Nedeniyle Geri Çeviriyor

İlgili Postlar

Neslihan Atagül Gelen Projeleri Sağlık Sorunları Nedeniyle Geri Çeviriyor

Neslihan Atagül gelen projeleri sağlık sorunları nedeniyle geri çeviriyor. Sefirin Kızı dizisinden sağlık sorunları sebebiyle ayrılan Neslihan Atagül gelen projeleri kabul etmiyor.

Neslihan Atagül Sefir’in Kızı Dizisinden Neden Ayrıldı?

Sefirin Kızı’nda Nare karakteriyle başrol oynayan Neslihan Atagül yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrıldı. Sosyal medya hesabından Sefirin Kızı’na veda mesajı paylaşan Atagül, “Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibine selamlar. Teşekkür ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkür ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız. En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere” ifadelerini kullandı.

Neslihan Atagül Sağlık Durumu Hakkında Açıklama Yaptı

Beni Yalnız Bırakmadınız

Sağlık durumu merak edilen Neslihan Atagül, çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili şunları söylemişti:

Selamlar herkese. Öncelikle bana attığınız destek mesajları, iyi dilekleriniz, iyi niyetleriniz, ziyaretleriniz, hediyeleriniz, dualarınız ve yanımda olduğunuz için binlerce kez teşekkür ederim. Çok incesiniz, beni yalnız bırakmadınız. Çok sağ olun…

Gördüğünüz gibi fena sayılmam, iyiyim. İyi olmaya da gayret ediyorum bu arada. Birazcık dinlenmeye ihtiyacım vardı, hala var. O yüzden biraz daha dinleneceğim ama iyiyim. Tedavim devam ediyor. Dinlendikçe daha iyi oluyorum.

Hayat arkadaşı, Kadir Doğulu ile geçtiğimiz günlerde Etiler’de kameralara yakalanan Neslihan Atagül, sağlık durumu hakkında bilgi vermişti. Atagül, “Daha iyiyim gördüğünüz gibi, iki adım atınca yoruluyorum ama en azından böyle biraz daha hayata karışmaya başladım. İyiyim yani.” demişti.

Neslihan Atagül Gelen Projeleri Sağlık Sorunları Nedeniyle Geri Çeviriyor

Sefirin Kızı dizisinden ayrılığıyla herkesi şoke eden Neslihan Atagül daha önce eşi Kadir Doğulu’nun da savaştığı bağırsak rahatsızlığıyla ilgili tedavi görmeye devam ediyor.

Tahlil sonuçları İngiltere’ye giden ve oradaki doktorların da tanısıyla tedavisine başlanan oyuncu, özel bir beslenme programı uyguluyor. Sadece evde pişirilen yemekleri yiyen Atagül, avakado ve hindistan cevizi yağı gibi gıdaları tüketmeye özen gösteriyor.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre;dinlenmeye ve enerji toplamaya çalışan Neslihan Atagül’ün Penelope Cruz’la ya da Çağatay Ulusoy’la oynayacağı iddia edilen proje haberleri ise gerçeği yansıtmıyor. Şu an ünlü oyuncunun kabul ettiği herhangi bir projenin olmadığı öğrenildi.

Neslihan Atagül kimdir ?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler