Ana SayfaKimdirNeslihan Aslıhan Kimdir?

İlgili Postlar

Neslihan Aslıhan Kimdir?

Etilerde kendi adını taşıyan Neslihan ASLIHAN PSİKOLOJİ ATÖLYE de çalışmalarını yürüten Neslihan Aslıhan Kimdir? Neslihan Aslıhan Kaç Yaşında? Neslihan Aslıhan Ne Zaman Doğdu? Neslihan Aslıhan Nerede Doğdu? Neslihan Aslıhan Aslen Nereli? Neslihan Aslıhan Hangi Burç? Neslihan Aslıhan Hakkında merak ettiğiniz herleş Kimdir Haberimizde. İşte Neslihan Aslıhan …

Neslihan Aslıhan Kaç Yaşında?  Neslihan Aslıhan Ne Zaman Doğdu? Neslihan Aslıhan Nerede Doğdu?Neslihan Aslıhan Aslen Nereli? Neslihan Aslıhan Hangi Burç?

Neslihan Aslıhan, Ankara doğumlu olarak bilinmektedir ve Aslan burcudur.

Neslihan Aslıhan Kimdir?

Neslihan Aslıhan, aile terapisi, psikoterapi, cinsel terapi, evlilik ve çift terapisi, boşanma sonrası pedagojik danışmanlık ve psikodrama alanında çalışmalarını sürdürmektedir. Lisansını ve yüksek lisansını psikolojik danışmanlık alanında tamamlayan ASLIHAN  psikolojide doktora yapmaktadır.

Etilerde kendi adını taşıyan Neslihan ASLIHAN PSİKOLOJİ ATÖLYE de çalışmalarını yürütmektedir.Cinsellliğin sadece cinsel ilişkiyi kapsamadığını ve bir takım fantezi sanılan sapkınlıkların ve mitlerin cinselliği olumsuz etkilediğini vurgulayarak eğitimin ve bilginin gücünün mucizeler yaratacağına inanır. Evliliğe hazırlık atölye çalışmaları yapmakta ve katılımcıların hepsiyle birebir ilgilenmektedir. Cinsel travma, vaginismus ve erken boşalma konuları ile çalışırken çocuk ve kadın haklarıyla ilgili sivil toplum kuruluşlarına destek  sunmaktadır.

Aydın ve Gelişim Üniversitesi Aile Danışmanlığı programlarında eğitmenlik yapmış, Bahçeşehir Üniversitesinde psikodrama dersleri vermiştir. Boğaziçi Üniversitesi ,Yıldız Teknik Üniversitesi psikoloji günlerinde vaginismus ,cinsel eğitim nasıl olmalı ve cinsel terapi başlıklı atölye çalışmaları yapmıştır.İstanbul Teknik Üniversitesi Digital Çağda Kariyer ve Yetenek Kongresinde ve Aydın Üniversitesi  Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Gününde uzman konuk olarak  yer almıştır. ATV ana haber  bültenlerinde güncel konularla ilgili merak edilen soruları yanıtlayan Aslıhan TV8 de yayınlanan Günaydın Doktor programında süper kadın olmak ,çocukların cinsel eğitimi, taciz, travma ve cinsel işlev bozuklukları ile ilgili program yapmıştır. TRT KENT FM ,Radyo TURKUVAZ Gönül Dostu Füsun ‘a canlı yayın konuğu  olarak katılmıştır. Küçükçekmece adliyesinde taciz ve tecavüze uğramış çocukların savcılık görüşmelerinde gönüllü uzman olarak yer almıştır. Çocuklar Hak’lı Çalıştayında kendi koltuğunun temsilcisi olarak görev aldığı çalışma kitap haline getirilmiştir. Her yıl CNR EXPO da düzenlenen çocuk gelişim fuarında davetli olduğu standlarda aile görüşmeleri yapmaktan keyif alır. Neslihan Aslıhan kurumsal olarak verdiği hizmetlerde de şirketlerin ihtiyaçlarına göre program hazırlamaktadır. Metlifeda başlattığı anne baba okulunda  cinsel eğitim ,tekno digitalçağda evlilik ve çocuk yetiştirme konulu seminerler vermiştir. Atlas global hava yolları Family Assistant Crisis Team ekibi için travma ve aile  desteği çalışmalarını hazırlayıp yürütmüştür. Afa Uçuş Okulu pilot adayı öğrencilerine evlilik, aile içi stres yönetimi , kabin ve kokpit ekibi ile iletişim konulu seminerler vermiştir.

Anne Bebek dergisi için bağlanmanın önemi başlıklı yazı yazmış olan Neslihan Aslıhan, tipik bir aslan burcu kadını olarak aileye önem verir. Neslihan Aslıhan’a göre aile insan yetiştirilen fabrikadır”. Aşka inanan Neslihan Aslıhan, mutlu bir ilişki sürdürebilmek için önce bireysel sağlığımızdan sonra partnerimizin farklılığını kabulden sorumlu olduğumuz mottosunu ilke edinmiştir.

Evli ve bir erkek çocuk annesidir. Edebiyat ve sanatın yaşamı için beslenme kaynakları olduğunu düşünür. Bozcada ve caz konserlerine düşkündür. Yurt dışı seyahatlerinde sanat müzelerini gezmeden yapamaz. İstanbul’u adım adım rehber eşliğinde tanımayı sever. Balat, Beyoğlu favori yerleridir. Olmazsa olmazları arasında spor yer alır. Yeşilay‘ın Teknoloji Bağımlılığı eğitmenliğini de yapmış olan Neslihan Aslıhan, eğitimin ve psikolojinin gücünü bir arada sunarak  20 yılı aşkın tecrübesiyle anne ,kadın ,eş ve uzman kimliğiyle yanımızda yer almaktadır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler