Ana SayfaKimdirNeşe Erberk Kimdir?

İlgili Postlar

Neşe Erberk Kimdir?

Eski “Türkiye Güzellik Kraliçesi” olan Neşe Erberk kimdir? Neşe Erberk kaç yaşında? Neşe Erberk aslen nereli? Neşe Erberk hangi burç? Neşe Erberk hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken  her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Neşe Erberk Kaç Yaşında? Neşe Erberk Aslen Nereli? Neşe Erberk Hangi Burç?

Neşe Erberk, 14 Ekim, 1964 senesinde İstanbul’da doğmuştur. Aslen İstanbullu olan Neşe Erberk, Terazi burcudur.

Neşe Erberk Kimdir?

Neşe Erberk, eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Liseyi bitirdikten sonra ” Boğaziçi Üniversitesi İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü”nü kazanan Neşe Erberk, Profilo’da iki sene ve Eczacıbaşı yıldız takımlarında bir sene voleybol oynamıştır.

Ardından 1982 senesinde katıldığı mankenlik yarışmasında bayan vizon seçilen Neşe Erberk, 1983 senesinde düzenlenen “Türkiye Güzellik Yarışması”nda birinci olmuştur. 1984 senesinde ise “Avrupa Güzeli” seçilen Neşe Erberk, 1987 senesinde kendi adına bir mankenlik ve fotomodellik ajansı açmıştır. 1990 senesine kadar mankenliğe devam eden Neşe Erbek, 1989 senesinde ABD’de Cadillac marka arabaların tanıtım kampanyasında özel manken olarak yer almıştır. 2001 senesinde yetenekli çocukların gelişimine katkıda bulunmak için “JoyFull House” adı altında anaokulu açan Neşe Erbek, ilerleyen zamanlarda yeni anaokulları açmaya da devam etmiştir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler