Ana SayfaÜnlülerNergis Kumbasar İle Çok Özel!

İlgili Postlar

Nergis Kumbasar İle Çok Özel!

Ünlü oyuncu ve sunucu Nergis Kumbasar’ın kızının babası eski eşi Mehmet Ali Erbil, haftalardır yaşam mücadelesi veriyordu. Bu durumdan çok etkilenen ve üzücü bir dönem geçiren Nergis Kumbasar Posta’dan Oya Çınar’a konuştu. Nergiz Kumbasar, eski eşinle nasıl bu kadar dostça ayrıldığını da samimi açıklamaları ile dile getirdi. İşte Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in eski eşi Nergis Kumbasar ile çok özel…

Nergis Kumbasar Canlı Yayında Gözyaşlarını Tutamadı!

Nergis Kumbasar, “Bu kadar iyi anlaşabilmek için boşandık”

2018 sizin için nasıl bir yıldı?

Yıllara damga vurmayı sevmiyorum. Güzel günlerde yaşadım, sıkıntılı günlerde… Ama sonuçta ayakta kaldım. Mehmet Ali Erbil’in düşüşü bizi çok üzdü. Biraz sıkıntılıydı ama sonuna doğru iyi haberler aldığımız için son günlerimiz daha iyi geçti.

Şimdi durumu nasıl Mehmet Ali Bey’in?

Daha iyi. Kötü süreci atlattık. Kötü bir kırığı vardı ve kanama yaptı. Sonrasında da birtakım sıkıntılar oluştu. Çok şükür, şimdi sistemi oturuyor.

Mehmet Ali Erbil sizden her zaman büyük bir sevgiyle bahsediyor. Siz onu nasıl anlatırsınız? 
Hep bir arada değiliz ama ben ona uğrarım. Bazen Yasmin’le birlikte ona kahve içmeye gideriz. Sıkıntılarımızı paylaşırız, konuşuruz ama hiçbir zaman birbirimizin hayatına müdahale etmedik. Mesafemizi hep koruduk. Dostluğumuz bu yüzden devam etti.

Hiç mi kırgınlığınız olmadı? 
Evliyken ve boşanma döneminde birtakım sıkıntılar yaşandı. Zaten sıkıntılar olmasa boşanma da olmazdı ama hiçbir zaman birbirimizin kalbini kırmadık,ağır sözler söylemedik. Yasmin her zaman “Bu kadar güzel anlaşıyorsanız,neden boşandınız?”der. Ben de ona, “Bu kadar iyi anlaşabilmek için boşandık” derim.

Onunla röportaj yaptığımda, “Nergis Hanım’ı başka biriyle evli ve mutlu görseniz ne hissederdiniz?” diye sormuştum. “E biraz bozulurum” demişti.
Hahaha! Bunlar çok insani tepkiler. İnsan hiçbir şey hissetmese bile kıskanabilir. Ama Erbil hayatındaki bütün olaylara kolay adapte olabilen biri. Benim evli ve mutlu olmama da kısa sürede alışırdı.

Neden tekrar evlenmediniz? 
Boşandıktan sonra flörtlerim oldu elbette ama kendimi bildim bileli evlilik ve çocuk hayali kurmadım. Aşık olursam evlenirim, çocuğum da olur ama çalışırım, diye düşünmüşümdür. Erbil’den sonra da evlenecek biri denk gelmedi. İki insan birlikte gelişerek bir arada olabiliyorsa bence evlilik güzel bir şey. Herkese evliliği tavsiye ederim ama olmuyorsa da üzülmemek gerekiyor.

nergis-kumbasar-canli-yayinda-gozyaslarini-tutamadi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler