Ana SayfaÜnlülerNejat İşler Yeni İmajı İle Görüldü

İlgili Postlar

Nejat İşler Yeni İmajı İle Görüldü

Çok uzun zamandır ekranlarda pek yer almayan Nejat İşler yeni imajı ile, Bodrum’daki bir okuma etkinliğinde görüldü. Başarılı oyuncu etkileyici ses tonuyla edebiyat severlere güzel dakikalar yaşattı.

Nejat İşler Yeni İmajı Beğenildi

Çok sayıda dizi ve sinema filminde yer almasına rağmen oyunculuk konusunda daha seçici olmaya başlayan ve sektöre bir nebze uzak kalan Nejat İşler, kendisine Bodrum’da yeni bir yaşam kurdu. Burada Gümüşlük’te daha önce amatör bir futbol takımın başkanlığını üstlenen Nejat İşler, bölge halkının ilgisini futbol maçlarına çekmeyi başarmıştı.

Nejat İşler şimdi de “Bir Yazar Okuması” adı verilen edebiyat etkinliğinde hayranları ile bir araya geldi. Bukowski’den “Kasabanın En Güzel Kızı” isimli eseri aralıksız iki saat boyunca okuyan Nejat İşler, akıcı diksiyonuyla da dikkat çekti. Fakat orada bulunanları asıl şaşırtan şey Nejat İşler’in yeni imajı oldu. İşler, saçlarını ve sakallarını uzattığı yeni imajıyla herkesten geçer not almayı başardı. Ünlü oyuncu uzun zamandan beri gözlerden uzakta bir yaşam sürerken, sevenleri ile anlamlı bir etkinlikte bir araya geldi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler