Ana SayfaDedikoduNejat İşler'i Görenler Tanıyamadı

İlgili Postlar

Nejat İşler’i Görenler Tanıyamadı

Son dönemlerde magazin haberlerinde adına çok sık rastlamadığımız Nejat İşler, birkaç senedir daha içe dönük bir hayat yaşıyor. Kendini gündemden uzak tutarak şehre sadece projeler için geldiği bilinen Nejat İşler’in değişimi gündeme damgasını vurdu. Nejat İşler’i görenler tanıyamadı. İşte detaylar;

Çekirdek Bir Hayatı Tercih Etti

2015 senesinde şehir hayatını terkederek Gümüşlük’e yerleşme kararı alan ünlü oyuncu aynı sene Gümüşlükspor’un başkanı seçilmişti. 2016 senesinde Gümüşlüksporu şampiyonluğa taşıyan ünlü isim İstanbul’a sadece rol aldığı projeler için gelir ve en kısa zamanda Gümüşlük’e geri dönüyordu. Şehir karmaşasından bunalan ve kendine daha huzurlu bir hayat kurmak isteyen ünlü isim uzun süredir medyanın gündeminden de uzak duruyor.

Aile Dizisindeki Performansıyla Büyük Beğeni Topladı

Türk televizyonunun sevilen oyuncusu Nejat İşler, son dönemde rol aldığı Aile dizisi ile izleyicilerden ve eleştirmenlerden tam not aldı. Son dönemlerde TV projelerinde fazla yer almayan ünlü oyuncunun dönüşü muhteşem oldu dedirtti. Karakterine kattığı inandırıcılık ve ünlü ismin başarılı performansı uzun süre sosyal medyanın gündeminde kaldı. Kendine has tarzı ve oyunculuk yeteneğiyle dikkat çeken Nejat İşler, Aile dizisinde canlandırdığı karakterle izleyicilerden büyük övgü topladı.

Dizi içerisinde “Ali” karakterine hayat veren İşler, rollerine kattığı derinlik ve doğallıkla adeta ekrana damgasını vurmayı bir kez daha başardı. Ali karakterinin duygusal zenginliğini ustalıkla yansıtan İşler, izleyicilerin gönlünde taht kurdu.

Nejat İşler’i Görenler Tanıyamadı

Aile dizisinin finali ardından ünlü ismin televizyon projelerinde yer almaya devam edip etmeyeceği büyük bir merak konusuydu. Son dönemde daha çok dijital platformlarda izleyebildiğimiz İşler bu meraklı bekleyişi fazla uzatmadan yeni bir projeye başlayacağı konuşulmaya başlandı. Geçtiğimiz gün kameralara yansıyan görüntüsüyle herkesi şaşkına çeviren ünlü ismin saçlarının döküldüğü ve sakallarının beyazladığı görüldü. Ünlü ismin görünüşündeki bu değişimin yeni projesinde canlandıracağı karakter için olduğu söyleniyor. Konu hakkında henüz bir açıklama yapmamış olsa da Nejat İşler’in hangi projeyle ve nasıl bir rolle karşımıza çıkacağı oldukça merak ediliyor. Konuyla ilgili gelişmleri öğrendikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz

Nejat İşler kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler