Ana SayfaDedikoduNebahat Çehre, Alzheimer kabusu yaşamaya başladı!

İlgili Postlar

Nebahat Çehre, Alzheimer kabusu yaşamaya başladı!

Güzel yüzü ve kusursuz fiziği ile 20’li yaşlardaki genç kızlara taş çıkaran usta oyuncu Nebahat Çehre, Alzheimer olarak tanımlanan unutkanlık hastalığı korkusu yaşamaya başladı. Sanatçının bu korkusu, ciddi boyutlara ulaşarak kabusu olmaya başladı. Detaylar haberimizde…

1944 doğumlu 73 yaşındaki usta oyuncu Nebahat Çehre, ilerleyen yaşına rağmen 20’li yaşlardaki genç kızlara taş çıkaracak güzelliğe sahip. Her daim bakımlı görünen güzel yüzü ve fit vücudu ile dikkat çeken usta oyuncu, son zamanlarda Alzheimer korkusu yaşamaya başladı.

Yakın çevresinin iddialarına göre; Nebahat Çehre Alzheimer olarak isimlendirilen unutkanlık hastalığı korkusu yaşamaya başladı. Bu korku, o kadar ciddi boyutlara ulaştı ki dostları bir doktora görünmesini tavsiye etti.

Nebahat Çehre’nin 2013 yılında Alzheimer olduğu iddia edilmişti. Ancak, kısa süre içinde bu iddiaların asılsız olduğu ortaya çıkmıştı.

Güzellik sırları her zaman merak konusu olan Nebahat Çehre, kısa süre önce güzelliği ve genç kalmasının sırrının hamamda kese yaptırarak cildinin yenilendiği olduğunu, bunu düzenli uyku, bol su ve sağlıklı beslenmeyle de bunu desteklediğini açıklamıştı.

Nebahat Çehre kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler