Ana SayfaÜnlülerNe varsa Ajda Pekkan'da var!

İlgili Postlar

Ne varsa Ajda Pekkan’da var!

Ne varsa Ajda Pekkan’da var! Geçtiğimiz hafta muhteşem bir konsere imza atan Ajda Pekkan, konuklarına unutulmaz anlar yaşattı. Usta sanatçı Ajda Pekkan, “ne varsa sende var” dedirtti. Ajda Pekkan’ın efsane sahne performansını Habertürk’ten İpek Durkal değerlendirdi. Durkal, Ajda Pekkan konserinde yaşananları köşesinde aktardı.

Ajda Pekkan’ın Konser Kıyafetleri Sosyal Medya’da Çok Konuşuldu!

Ne varsa Ajda’da var

İşte İpek Durkal’ın o yazısı:

Hafta sonu Kıbrıs Girne’de Kaya Palazzo Resort Otel’in ve Beyrut’un dünyaca ünlü gece kulübü Skybar’nın açılış daveti vardı.

Ajda Pekkan kimdir?

Skybar’ı, Versay Sarayı’nın mimarisinden ilham alınarak inşa edilen otelin içine Skybar Kyrenia adıyla taşıyabilmek için bir yıldır görüşmelerini sürdüren Kaya Grup yöneticileri sonunda bu markayı Beyrut’tan DJ’iyle dansçısıyla, ses ve ışık tesisatıyla, konseptiyle getirdi.

Tahmin edebileceğiniz gibi, Skybar’ın geldiğini duyan Kıbrıslılar ve turistler ünlü gece kulübünün kapısında kuyruk oldu.

Açılış için bir de Ajda Pekkan konseri düzenlendi. Otelin iskelesine kurulan sahneye çıkan Pekkan geçen hafta Açıkhava’da yaşadığı ses sistemi arızasından mıdır bilmem her şeyi üç beş kez kontrol ettirdi ekibine.

1.5 saatten fazla sahnede kalan, şarkılarını söylerken bir yandan da dans eden Pekkan, enerjisinden hiçbir şey kaybetmediği gibi konser sonunda da Skybar Kyrenia’ya geçerek eğlenmeye devam etti. Ben uyumak için odama giderken Pekkan hala kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenlere poz veriyor, şarkılara eşlik ediyordu. Yanından geçerken hayranlıkla mırıldandım: Ah ne varsa sende var…

Her daim birbirinden şık konser kıyafetleri ile olay yaratan Ajda Pekkan’ın Harbiye konserinde giydiği kıyafetler sosyal medyada çok konuşulmuştu. Yapılan yorumlardan bazıları şu şekildeydi:

“Ne giydiğini değil, bu yaştaki enerjisini, şarkı söyleme isteğini alkışlayın. Yaşıtları ya öteki tarafta ya da torun torba sahibi olmuş.”

“Valla kaynanamla aynı yaşta. Bir kaynanama bakıyorum bir Ajda’ya ve diyorum ki; Tövbe tövbe.”

“Demet Akalın bak kadın nasıl hoş giyiniyor az onu örnek al be yavrum.”

“Bir Nebahat Çehre bir Ajda Pekkan. Maşallah.”

“Ne giyse yakışıyor. Onun yaşına geldiğimizde yarısı olsak ne mutlu bize.”

“Çuval giyse yakışıyor.”

“İlk pantolonlu kıyafet güzel ama pembe etekli yataktan çıkıp gelmiş gibi.”

“Pembe torba mı giymiş o anlamayamadım.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler