Ana SayfaDünyaNasıl Zayıfladığını Açıkladı: Hamam Böceği Sütü İçerek Zayıflıyorum!

İlgili Postlar

Nasıl Zayıfladığını Açıkladı: Hamam Böceği Sütü İçerek Zayıflıyorum!

Ken Bebek denince akla gelen ilk isim olan Rodrigo Alves, kilo verme sırrını açıkladı. Alves, nasıl zayıfladığını anlatırken ağızları açık bıraktı. Herkes şokta. Rodrigo Alvers’in zayıflama sırrı magazin dünyasına damgasını vurdu. Detaylar haberimizde…

Ken Bebek Rodrigo Alves’in Zayıflama Sırrı

Dünyadaki Ken Bebek akımının önde gelen isimlerinden olan Rodrigo Alves, İspanya’nın Marbella kentinde objektiflere yansıdı. Fit görünümü ile dikkat çeken Alves, nasıl zayıfladığını anlattı. Rodrigo Alves’in açıklamaları dudak uçuklattı.

Hamam Böceği Sütü İçerek Zayıflıyor

Rodrigo Alves, zayıflama sırrının hamam böceği sütünde gizli olduğunu açıkladı. Alves, hamam böceği sütü ile zayofladığını “Hamam böceği sütü içiyorum. Çünkü bu süt hem çok iyi bir antioksidan hem de güçlü bir yaşlanma karşıtı. Hamam böceği sütü karbonhidrat ve şeker de içermiyor. Bu yüzden de Los Angeles’ta yaşayan ünlüler arasında çok popüler.” diyerek açıkladı.

Hamam Böceği Sütünün Faydaları

Son birkaç yıldır özellikle ünlüler arasında popüler olmaya başlayan hamam böceği sütü, merak uyandırdı. Magazin haberleri olarak sizler için konuyu araştırdık. Hamam böceği türlerinin hepsi süt vermiyor. Sadece, genç yaşta doğum yapabilen diploptera punctate türü süt üretebiliyor. Bu türün ürettiği süt, protein kristalleri içeriyor. Bu sütün içerdiği protein kristalleri, büyükbaş hayvanların ürettiği sütten dört kat daha fazla protein içeriyor. Haman böceği sütü, son yılların en gözde zayıflama trendlerinden biri olarak görülüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler