Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMüzik Piyasasına Yeni Bir Yıldız Doğuyor...

İlgili Postlar

Müzik Piyasasına Yeni Bir Yıldız Doğuyor…

Yaşamı boyunca müziğe olan aşk ve inancını, ilk tekli ve klip projesi olan  “Hayalin bile nazlanır” ile ortaya çıkaran ve  müzik piyasasına iyi bir giriş yaparak başarıya imza atan sanatçı Mehmet ALTUNOK, 2. Single ve video klibi “Dağıldım ben sende” ile ödülünü taçlandırdı. İşte Detaylar…

Müzik Piyasasına Yeni Bir Yıldız Doğuyor…

Kendine özgü yorumu ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan sanatçı  Mehmet ALTUNOK, önceki günlerde ilk parçasının haberini Show TV Magazin servisi ile gerçekleştirdiği bir röportajında anlatmıştı. İlk klip parçası ve Single olan “Hayalin bile nazlanır” şarkısının sözleri Remzi ÖZKAN’ a ait, bestesi ise Ceyhan PORSUK’a aitdir. Aranjörlüğü ise Enes ATLIĞ tarafından yapıldı. 2. Single ve klip parçası olan “Dağıldım ben sende” nin söz ve müziği besteci Ceyhan PORSUK yaparken, Yine bu şarkının aranjörlüğü de Enes ATLIĞ tarafından üstlenildi.

“Şarkı Söylemeyi Çok Seviyorum”

Tüm dijital platformlarda Ceypor Müzik & Müzikonair etiketiyle yayımlanan parçaların, video klipleri ise YouTube Net D ‘de seyircisinin beğenisine sunuldu. İki Klibinde yönetmen koltuğunda Ayhan DAŞDEMİR oturuyor. Hayatında müziği ve şarkılar seslendirmeyi çok sevdiğini söyleyen Mehmet ALTUNOK, Türk müziği camiasına bu 2 parçayı sunmaktan mutlu olduğunu da ifadelerine eklemeyi ihmal etmiyor.

İşte Mehmet ALTUNOK’ dan “Dağıldım ben sende”…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler