Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMüzik Piyasası Yeni Şarkılara Doyacak...

İlgili Postlar

Müzik Piyasası Yeni Şarkılara Doyacak…

Yıllardan beri sanatçılarımızın hep şikayet ettiği konulardan birisi ve en önemlisidir yeni şarkı, yeni beste bulmak… Hep üretimin azlığından, eskisi gibi kaliteli besteler, eserler  yapılamadığından bahsedilir. İşte tamda bu noktada sizi söz yazarı ve besteci Ceyhan PORSUK ile tanıştırmak istiyoruz. Ceyhan PORSUK değişik müzik türlerinde olmak üzere, hem söz-müzik kendisine ait yeni eserleri olan, hemde müzik piyasasının değerli kalemleri ile birlikte  ortak eserler üreten tam bir beste fabrikatörü… Evet, yanlış duymadınız… Müzik piyasası yeni şarkılara doyacak dediğimizde tam olarak bunu işaret etmiştik aslında. Peki, konuyu biraz daha açalım isterseniz. İşte Detaylar…

Müzik Piyasası Yeni Şarkılara Doyacak…

Ceyhan PORSUK şu sıralar adını duyduğumuz ve anlaşılan bundan sonrada adını sıkça duyacağımız bir isim… Fantezi, Pop, Slow, Arabesk, Türkü, Türk sanat müziği, Anadolu rock, Özgün müzik gibi bir çok müzik türlerinde yeni besteler, yeni eserler yapan Ceyhan PORSUK ‘un ismini şu sıralar bir çok Single ve albümde duyuyoruz.  Ceyhan PORSUK; tüm Sanatçılara eserlerini, güzel bir tanıtım kaydı olarak dinletmek üzere, stüdyoda aranjör yönetiminde, canlı enstrümanlar ile aranje edilerek ve sanatçılarca okunarak eserlerinin tanıtım kayıtlarını hazırlatıyor. Bu kayıtları,  hem Single ve Albüm yapmak isteyen sanatçılara tanıtım olarak gönderiyor, hemde çalışma yaptığı sanatçıların yeni albüm ve Single’ larına veriyor. Ulusal televizyonlar ve gazeteler ile internet haber portallarında bugünlerde adını sıkça duymaya başladığımız Ceyhan PORSUK’un, henüz piyasaya çıkmamış 600 bestesi bulunuyor.

Ceyhan Porsuk Müzik Ustalarıyla Çalışıyor…

Birlikte yeni eser çalışması yaptığı şarkı sözü yazarları arasında, piyasada en çok bilinen üstad kalemler olan, Aşkın TUNA, Cengiz ALTINSOY ve Vural ŞAHİN gibi ünlü isimlerin yanı sıra, değerli söz yazarları Mehmet Emin ŞENLİK, Yılmaz SUVACI, Remzi ÖZKAN, İshak KILIÇ, Üzeyir KATIRCIOĞLU, Kenan ELMAS, Nezaket DEMİR, Fendiye DİNÇ, Cevdet Erkut YILMAZ, Lütfi YILDIRIM ve Azeri söz yazarı Nazim HÜSEYNLİ gibi isimler bulunuyor.

“Şarkı Sözlerinin, Şiirlerin Duygu Diline İnanıyorum”

Beste fabrikatörü Ceyhan Porsuk, kendini şu sözlerle ifade ediyor. “Beste yapmak, yüce ALLAH’ın bana sunduğu bir hediye, bir mucize…Bunun için yüce ALLAH’a şükrediyorum. Beste yapmayı çok seviyorum, bunu yaparken şarkı sözlerinin yada şiirlerin duygu diline inanıyorum, benim çıkış noktamda tam olarak bu aslında, sonrasında ise bestesi geliyor. Amacım, müzik piyasasına yeni şarkılar, yeni eserler kazandırmak. Bu anlamda yeni Single yada albüm yapmak isteyen tüm sanatçılarımız bana sosyal medya hesaplarımdan ulaşabilir. Tarzlarına göre yeni eserlerimizin tanıtım kayıtlarını ister WhatsApp , isterlersede e-mail olarak kendilerine ulaştırabilirim. Artık yeni eser arama sorunları yok, sanatçılarımızın her zaman yanındayız ve yeterki kendilerine uygun olan eserleri, tanıtım kayıtlarımızdan seçip istesinler, sonrasında inşaallah başarıyı yeni eserlerimizle hep birlikte kucaklayalım.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler