Ana SayfaKültür ve SanatMüzikMustafa Sandal'ın klibi hemşire engeline takıldı!

İlgili Postlar

Mustafa Sandal’ın klibi hemşire engeline takıldı!

Mustafa Sandal’ın klibi için Sağlık Bakanlığı tarafından RTÜK’e başvuruldu. Gerekçe olarak ise hemşire sahnesi gösterildi. İşte detaylar.

Mustafa Sandal’ın Reset adlı şarkısı için çektiği klip Sağlık Bakanlığı’nın radarına takıldı. RTÜK’e konuyla ilgili müracaatta bulunan bakanlık yetkilileri, hemşire temsilinin itibar zedeleyici olduğunu öne sürerek gerekli başvuruyu yaptı.

Mustafa Sandal Reset şarkısı yayında!

Mustafa Sandal’ın klibi “Tartışmalara yol açabilir”

Mustafa Sandal’ın klibindeki hemşire figürünün tartışmalara yol açabilecek nitelikte olduğu özellikle vurgulanırken konuyla ilgili yazılı bir mesaj gönderildi. “RTÜK’e gönderilen resmi yazıda, klipteki görüntülerde yer alan hemşire temsilinin kıyafet, hal ve davranışları mesleğin saygınlığını ve itibarını zedeleyici nitelikte olup, toplumda sağlık çalışanlarına karşı yanlış bir kanı oluşmasına sebebiyet verebileceğine dikkat çekildi. Bakanlık tarafından yapılan inceleme talebi metninde, klipte sağlık çalışanlarına yönelik olumsuz içerikler hakkında insan onurunun, genel ahlakın, çocukların ve gençlerin ruh sağlığının korunması amacıyla Sağlık Bakanlığı’nın aktif bir çalışma tarzı yürüteceği de ifade edildi.” Denilerek RTÜK’e başvuruda bulunan Sağlık Bakanlığı’nın bu başvurusu RTÜK tarafından onaylanması halinde klibini düzenlenmesi gerekecek.

Mustafa Sandal kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler