Ana SayfaÜnlülerMustafa Sandal, O Ses Türkiye'ye yeşil ışık yaktı. Ancak, bir şartı var!

İlgili Postlar

Mustafa Sandal, O Ses Türkiye’ye yeşil ışık yaktı. Ancak, bir şartı var!

“O Ses Türkiye’ de yeniden yer alır mısınız?” sorusuna olumlu yanıt veren Mustafa Sandal, “Yer alırım ancak All Star tadında olursa” diyerek şartını ortaya koydu. Detaylar haberimizde…

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Etiler’de eşi Emina Sandal ile birlikte eğlendiği bir gece kulübünden çıkarken görüntülendi. Habercilerin sorularını yanıtlayan Mustafa Sandal, “O Ses Türkiye’ de yeniden yer alır mısınız?” sorusuna olumlu yanıt verdi. Ancak, bir şartı olduğunu belirten Sandal, “Yer alırım ancak All Star tadında olursa” dedi.

Mustafa Sandal, O Ses Türkiye’de altı yılın ardından ilk kez birinci olmayı başaran Hadise’yi tebrik etmeyi de ihmal etmedi.

Mustafa Sandal, eşi Emina Sandal mekandan çıkarken gül satan küçük çocuktan gül satın aldı ve eşine verdi. Mustafa Sandal, “Eşini gülsüz arabaya bindiren adamdan adam olur mu?” dedi ve kahkahayı patlattı. Ünlü şarkıcı, eşine aldığı güller karşılığında satıcı çocuğa elli lira ödedi.

Şimdi gözler Acun Ilıcalı’ya çevrildi. Ilıcalı’nın Mustafa Sandal’ı O Ses Türkiye’ye çağırıp çağırmayacağı merak konusu oldu.

Mustafa Sandal kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler