Ana SayfaÜnlülerMüslüm Gürses 'in Avukatından Kayıp Kızı İddialarına Yanıt

İlgili Postlar

Müslüm Gürses ‘in Avukatından Kayıp Kızı İddialarına Yanıt

Geçtiğimiz günlerde Müslüm Gürses ‘in kayıp bir kızı olduğu iddiası ortaya atılmıştı. Gündeme bomba gibi düşen iddia sonrası konuşan ailenin avukatı konuya ilişkin açıklama yaptı. Detaylar haberimizin devamında…

Müslüm Gürses kimdir?

Geçtiğimiz günlerde arabesk müziğin efsanesi hakkında kayıp bir kızı olduğu iddiası ortaya atılmıştı. Gündeme bomba gibi düşen iddia sonrası konuşan ailenin avukatı “Müslüm Gürses’in çocukları ve başkaca mirasçıları olduğu yönündeki iddiaların hiçbir dayanağı yoktur, dedikodudur” dedi.

İddialar Dedikodudur

Bomba etkisi yaratan iddianın ardından Müslüm Gürses ve eşi Muhterem Nur’un ailesinin avukatı Onur Şahin, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. İddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getiren Şahin, “Müslüm Gürses’in çocukları ve başkaca mirasçıları olduğu yönündeki iddiaların hiçbir dayanağı yoktur, dedikodudur. Gürses’in vefatı üzerine tüm mirası, tek yasal mirasçısı merhum Muhterem Nur’a kalmıştır. Anılan miras, yayılan söylentilerin aksine, yüklü maddi değeri olan malvarlığı olmayıp, seslendirdiği şarkılar, fotoğraflar, adı ve geride bıraktığı manevi yönü ağır anılarıdır.” dedi.

İki Mirasçı Bulunuyor

Muhterem Nur’un vefatının ardından Müslüm Gürses’in bıraktığı mirasın, Nur’un torunları olan iki yasal temsilciye kaldığını söyleyen Onur Şahin, “Anılan iki mirasçı haricinde, herhangi bir mirasçı, yasal hak sahibi bulunmadığı gibi, bu yönde iddiası olan üçüncü kişi dahi yoktur.” diye konuştu. Avukat ayrıca, Gürses ve Nur’un reklam aracı olarak kullanılmaya çalışılmasına izin vermeyeceklerini belirterek, tüm yasal hakları kullanacaklarını kaydetti.

Müslüm Gürses Hakkında Az Bilinenler

Müslüm Gürses Anıldı

Arabesk müziğinin mihenk taşlarından Müslüm Gürses, vefatının 8. yılında memleketi Şanlıurfa’da da adını taşıyan müzede sevenleri tarafından yad ediliyor. Tedavi gördüğü hastanede, 3 Mart 2013’te hayatını kaybeden Müslüm Gürses adına vefatından 7 ay gibi kısa bir süre sonra memleketi Şanlıurfa’da Büyükşehir Belediyesi tarafından Müslüm Gürses Müzik ve Sanat Müzesi kuruldu.

Müzede, tarzı ve kendine has yorumuyla milyonların gönlüne taht kuran ve hayranlarının Müslüm Baba diye andığı Müslüm Gürses’e ait çok sayıda eşya bulunuyor. Sanatçının bal mumundan heykelinden çıkarttığı taş plaklara, sürekli taktığı güneş gözlüğünden elinden düşürmediği tespihine, çocukluk ve gençlik yıllarına ait fotoğraflarından konserlerde ve günlük yaşamda giydiği kıyafet ve ayakkabılara kadar çok sayıda özel eşyası müzede sergileniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler