Ana SayfaÜnlülerMusab Ekici'ye Özel Ödül!

İlgili Postlar

Musab Ekici’ye Özel Ödül!

Kanal D’de yayınlanmaya başlanan İsimsizler adlı dizide yer alan Musab Ekici, oynadığı karakter ile ödül almayı başardı.

Özellikle Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri olarak tanımlanan ve 22 yıldan beri Türkiye’de etkin bir şekilde yer alan ödül töreninde, ödül alan isimlerden bir tanesi de Musab Ekici oldu. Atilla İlhan salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, tiyatro ve sinema dünyasının önemli isimleri yer alırken, İsimsizler dizisinde Derman karakterine hayat veren Musab Ekici özellikle gösterdiği performans ile ödüle layık görüldü.

Rolüyle Konuşulmuştu

Ödül töreninde yapılan açıklamalardan yardımcı rolde yılın en başarılı erkek oyuncusu ödülünün Musab Ekici’ye verildiği belirtildi. Ünlü oyuncu aldığı bu ödülden dolayı oldukça mutlu olduğunu açıkladı. Geçtiğimiz bölümlerde özellikle seslendirdiği türkü ile oldukça dikkat çeken Musab Ekici, sosyal medyada da oldukça yüksek paylaşımlar almıştı.

İsimsizler Son Bölü’mde Neler Oldu?

İsimsizler’in yayınlanan son haftasında ise özellikle köydeki mücadelenin devam etmesi dikkat çekti. Cezaevinde yatan Ahmet bebeğinin yaşamını yitirdiğini öğrendikten sonra cezaevinde adeta çılgına döndü. Cezaevinin paralel yapının hakimiyeti altında olması ise Ahmet’in daha da köşeye sıkıştırdı. Ahmet’e oynanan oyunlar devam ve yeni bir tuzak planı daha yapılmaya başlandı. Ahmet ise hem yaşadığı üzüntü hem de içerisinde bulunduğu zorlu durumdan bir çıkış yolu aramaya çalıştı. Virankaya’da oldukça tehlikeli bir dönem yaşanırken, tüm bu süreç içerisinde mücadeleyi bırakmayan ekip, teröristlere karşı amansız mücadeleye devam etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler