Ana SayfaÜnlülerMurat Yıldırım Kim Milyoner Olmak İster'den Kaç Para Alacak?

İlgili Postlar

Murat Yıldırım Kim Milyoner Olmak İster’den Kaç Para Alacak?

Selçuk Yöntem’in Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmayı bırakmasının ardından sonucu koltuğuna oturacak Murat Yıldırım’ın alacağı ücret oldukça dikkat çekti.

2000 yılında Türk televizyon tarihinde ilk yayınını başlayan ve 14 yıl boyunca Kenan Işık tarafından sunulan Kim Milyoner Olmak İster’de Selçuk Yöntem’in ardından üçüncü sunucu Murat Yıldırım olacak. Geçtiğimiz günlerde konu ile ilgili resmi açıklamalar yapılırken Murat Yıldırım da bu durumu onaylamış ve Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışmada sunucu olacağından dolayı heyecanlandığını belirtmişti. Yaşanan bu gelişmenin ardından bugün gündeme gelen haberlerde ise Murat Yıldırım’ın bu yeni projeden alacağı ücret konuşuldu.

Murat Yıldırım Maaşı Polemik Yaratttı

Aylık 150 bin TL alacağı öğrenilen Murat Yıldırım, yeni sezon boyunca ekranlarda yayınlanacak Kim Milyoner Olmak İster yarışması sayesinde oldukça yüksek bir ücret alacak. Daha çok dizi projelerinden görmeye alışkın olduğumuz Murat Yıldırım’ın bugüne kadar en yüksek aldığı ücret 45 bin TL olmuştu. Üstelik zorlu çekim şartlarına rağmen ancak 45 bin TL alabilen Murat Yıldırım’ın yeni yarışma programı ile birlikte ücretini arttırması dikkatlerden kaçmadı.

25 Aralık’ta Dünya evine giren ve özellikle Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığı ile ön plana çıkarılan Murat Yıldırım’ın bir yarışma programından bu kadar yüksek ücret alacak olması da sosyal medyada çok farklı şekillerde yorumlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler